آدم واقعا حالش از خودش بهم نمیخوره ؟ بعد از اینکه رفتی تو بغل یک نفر دیگه چجوری میتونی دوباره برگردی به رابطه قبلیت ؟ اونی که هی پیگیرته بهت میگه برگرد از زندگیت خبر نداره اگر یک رابطه جدید رو شروع کردی انسان باش بهش بگو که ازت دل بکنه
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من رفتم پیشنهاد میکنم نرین نبودش یه درد بود بودنش هزار درد دقیقا منم حالم از خودم بهم خورد اما هنوزم ...
گاهی وقتا نبودنش بهتر از بودنشه 🙂💔 باشه دردش بیشتره
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
دوسش دارم ولی خوب بودنش نابودم میکرد رفتم البته برا اون بودنم و نابودنم فرقی نداشت براش💔😅