«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله عزیزم من بدون رفتن به کلاس چون شرایطش رو نداشتم خیلی چیزارو یاد گرفتم فراتر از کلاس ها روشم برات ...
ممنون عزیزم واقعا نمیدونم چیکار کنم ❤🙏
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
من تقریبا ۴ سال پیش برای امتحانام نیاز داشتم زبانم رو خیلی تقویت کنم اما هیچی بلد نبودم شرایط کلاس رفتن هم نداشتم خیلی دنبال یادگیری آنلاین بودم بعد ی روز ی برنامه آموزش زبان رو دیدم اولش اصلا فکر نمیکردم بتونم با اون یاد بگیرم فقط نصبش کردم (البته فقط کمک برنامه نبود خودمم خیلی تلاش کردم از طرق مختلف که میگم) بعد که واردش شدم دیدم عالیه همه امکاناتی داره اسم برنامه لرنیت هست درس اولش رایگان بود که من دیدم عالی بود همه چی داشت لغات ، لیسنینگ ، ریدینگ ، گرامر کامل و جامع . از سطح Aمقدماتی تا Cپیشرفته هم داشت اون موقع بقیه آموزش ها قفل بودن ولی هر یک هفته یک بار رایگان میشدن اما ی خوبی که داشت اسم درس رو زده بود و من همون موضوع مثلا گرامر رو تو نت میزدم یاد میگرفتم بعد که رایگان میشد میرفتم دوباره نگاه میکردم حالا الان نمیدونم همینطوریه یا نه چون من دیگه اشتراک نگرفتم بعد همین طوری ادامه دادم تا دو ماه خیلی مباحث گرامر رو خوب یادگرفتم مباحث زیاد....
ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔
بعد من ی فیلمی که به درد آموزش زبان میخورد یعنی در واقع بیس فیلم برای آموزش برای مبتدی ها بود دیدم البته اسمش یادم نیست چون من خیلی وقته مطالعه جدی ندارم برای زبان ولی شما خیلی فیلم های دیگه رو میتونین ببنین راستی شاید باورتون نشه ولی برای یادگیری زبان برنامه کودک خیلی موثره چون خیلی اصطلاحات و مکالمات کاربردی میشه یاد گرفت ازش به درد مبتدی ها میخوره به نظرم فیلم دیدن، موزیک ، سخنرانی ها ، اخبار (پرس تی وی میتونه خوب باشه) خیلی خوبه و بهتره زبان آموزها روی گرامر خیلی مانور ندن و روی لیسنینگ اسپیکینگ کار کنن که کاربردیه
ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔
بعد من ی فیلمی که به درد آموزش زبان میخورد یعنی در واقع بیس فیلم برای آموزش برای مبتدی ها بود دیدم ...
خیلی خیلی ممنونم عزیزم بابت وقتی که برام گذاشتین و راهنمایی هایی که کردید💚
امیدوارم براتون بهترین ها رقم بخوره ❤💙💜