2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

186 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من چند جلسه لیزر با دستگاه کندلا رفتم ، بخاطر درد زیادی که داره حتی با وجود بی حسی ، نتونستم ادامه بدم. سایناشور هم دردش برام قابل تحمل نیست .

لطفاً دوستانی که با دستگاهی غیر از کندلا و سایناشور لیزر رفتن و راضین کامنت کنن و تجربشون رو بگن.

ممنون میشم خانوما💙

میدونم جلسه اول با اکثر لیزر ها ۸۰/۹۰ درصد موها ریخته میشه ، ولی این موقتیه. اگه تعداد جلساتتون بالا بوده کامنت بزارید . مرسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با الکس دایود آن دی اگ سرد میرم عالیه الان نه ماهه مو در نیومده اما تک وتوک دارم ونازکن، البته سه ساله پیش شروع کردم و چندبار بافاصله چندماه یکبار شارژ زدم،یه جاهایی بهتر جواب داد یه جاهایی کمتر، درد ندارم اصلا تماس به پوسته با سلفون نه مریضی گرفتم نه سوختم

سراسر زندگی من معجزه بود 

صورت انجام دادی؟ صورت درد میگیره؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من با الکس دایود آن دی اگ سرد میرم عالیه الان نه ماهه مو در نیومده اما تک وتوک دارم ونازکن، البته سه ...

مرسی عزیزم

اولین بار اسم این دستگاهو می‌شنوم.چه فرقی با دایود خالی داره😑😂؟