2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 37 پست
خسته م روحم خسته س، موردایی که نشده تا حالا، اوضاع و احوال م که خیلی میزون و رو به راه نیس،افسردگی، ...

منم شرایط شمارو دارم . افسردم ، تروماهای سختی تجربه کردم . 

اینو بگم ازدواج راه درمان نیستا . اگه فکر میکنی با ازدواج معجزه ای رخ میده 

خیلیا شرایط شما رو دارن،اما متاسفانه زوری نمیشه و نتیجه ای هم نداره، اگه خودتون رو مشغول کنین کمتر ف ...

همون دیگه نمیتونم حتی خودمو مشغول کنم و سر ی کاری برم، روحیه حساس زودرنج که رنجورم شدم بعد چند مدت حال بدی روحی و خونه موندن، وسواس فکری و افسردگی... ،روان و جسم ضعیف با اینا نمیتونم زندگی مو تکونی بدم 

آره میدونم، من مورد کم رد نکردم سر همین به دل بودن واقعا، چون برا خودمم خیلی مهمه، میترسم مشکل شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش ۲۸ سال سن زیادی نیست. ولی چون از صحبتای خودتون احساس کردم یه مقدار نگرانی ، اونجوری گفتم . بن ...

نزدیک 29 م،نگرانی م بابت حال و روزمه و زندگی م کلا، حال و اوضاع م فقط سطحی یکم رو به راهه با کوچکترین مشکل تو خونه مون باز بهم میریزم و حالم خیلی بد میشه، چون چن ساله درگیر ی سری مسائل م و مشکلات روانی و افسردگی و... و اوضاع و احوالم بهم ریخته س خلاصه، خیلی شکننده و رنجور م... 

خواستگار آره این چند وقته داشتم تا حدودی، خیلی رد کردم، بد نیستن، خوب داره متوسط، 

سرکار نمیرم 

خودم لیسانس م، ظاهر م بد نیس، خانواده م خوبن، هوش م خوبه، ولی یکم مثلا استرسی م، حساس، زودرنج... .خوب و مثبت م،مهربون، ولی خب از لحاظ روابط عمومی و اینا م یکم از لحاظ رفتاری مشکل دارم و دختر ضعیفی م...  

منم شرایط شمارو دارم . افسردم ، تروماهای سختی تجربه کردم . اینو بگم ازدواج راه درمان نیستا . اگه فکر ...

آره میدونم ولی چکنم هر کاری میکنم هیچ جوره انگار نمیتونم به خودم کمک کنم و حالمو خوب کنم... .تلاش هام بی نتیجه میمونه و به هدف نمیرسه، زندگی م همینجوری فقط داره میره و میگذره میگم شاید ازدواج حداقل کمک کننده باشه و جرقه ای که بتونم به خودم بیام و بهتر شم یکم...  

ای خدا فکرش م نمیکردم تو زندگی م با افسردگی بخوام ازدواج کنم، چرا آخه؟ خیلی سخته... . 💔

همون دیگه نمیتونم حتی خودمو مشغول کنم و سر ی کاری برم، روحیه حساس زودرنج که رنجورم شدم بعد چند مدت ح ...

کار ندارین؟ اگه داشته باشی فکرتون آزادتر میشه

بیکار بودن و تو خونه موندن خودش عامل اصلی افسردگی و ... هست

قطعا مهمه که به دل باشه،اما دنبال شخص ۱۰۰ درصدی نباشین

کار ندارین؟ اگه داشته باشی فکرتون آزادتر میشهبیکار بودن و تو خونه موندن خودش عامل اصلی افسردگی و ... ...

نه، کار داشتم نتونستم ادامه بدم بخاطر فشار روانی و جسمی، کلا زیاد اهل کار بیرون م نیستم، روحیه ش و ندارم، برا خوب شدن م به کار نیازِ، برا کارم به تحمل دوره فشار شروع و اوایل کار، ولی من انقد روح م ضعیف و خسته س و شکنندا که از همون دوره فشار م نمیتونم رد بشم، زندگی م به جای بدی رسیده، نه راه پس دارم نه پیش، نه انقد توان دارم که اوضاع رو بهتر کنم نه دیگه تحمل که اینجوری ادامه بدم، بیچاره سرگردون این میون موندم... . 

درسته همینطوره، بخش زیادی از مشکلات من بخاطر وضعیت خودمه تو این اوضاع من ازدواج کردن و تصمیم به این بزرگی و مهمی خوب راحت نیس دیگه، مشکل میشه برا آدم

نزدیک 29 م،نگرانی م بابت حال و روزمه و زندگی م کلا، حال و اوضاع م فقط سطحی یکم رو به راهه با کوچکتری ...

۸۰ درصد ویژگیای منو داری با این تفاوت که من سرکار میرم . سعی کن حتما تراپی بری . یکی از ویژگیای منم زودرنجیه  متاسفانه ، . باید حتما رو این موضوع کار بشه . چون بعد ازدواجم بالاخره شوهر یا خانوادش یه چیزی ممکنه بگن. باید ادم خنثی تر بشه

آره میدونم ولی چکنم هر کاری میکنم هیچ جوره انگار نمیتونم به خودم کمک کنم و حالمو خوب کنم... .تلاش ها ...

تمام ویژگیای منو داری . منم خیلی وقتا دوس دارم ازدواج کنم که با ازدواج سرم گرم شه کمتر فکر و خیال منفی کنم . ولی موقعیتایی که اومدن بدرد نمیخورن دلم نمیخواد از چاله بیفتن تو چاه . بماند که به دلم ننشستن . ولی پوئن منفی دیگه هم داشتن خیلی . 

نه، کار داشتم نتونستم ادامه بدم بخاطر فشار روانی و جسمی، کلا زیاد اهل کار بیرون م نیستم، روحیه ش و ن ...

برو سرکاری که صاحبکار خیلی باشعور باشه حتی اگه حقوقش خیلی کم باشه  . من صابکارم خیلی آروم و با احترامه .

جدای از همه ی اینا  

مواظب باش با آدم لاشی و عوضی آشنا نشی ، کلن با کسی دوست نشی بهتره . 

عزیزم متاسفانه ادمایی مثل من و  شما بهترین طعمه واسه لاشی جماعته . میتونن از ضعیف بودن روحیه ت نهایت استفاده رو کنن .  

اگه ننشست چی؟ همینجوری موند؟ ازدواج نکنم؟ ای بابا، همش باید ی چیزی باشه بلاخره انگار که دل آدم کامل ...

هیچگاه همه چیز صد نمیشه برای آدم 

خودمو مثال میزنم برات، من از نامزدی تا عقدم یکسال طول کشید

ازدواج تقریباً شبیه به مورد شما بود، اما خداروشکر بعد از ازدواج احساسم به همسرم بیشتر و بیشتر شد

اگر طرفتون آدم عاقل ،پخته و سرد و گرم چشیده ای هست که محبت سرش میشه و فرد اروم، سرد و بی‌خیالی نیست میتونی روش حساب کنی

هیچگاه همه چیز صد نمیشه برای آدم خودمو مثال میزنم برات، من از نامزدی تا عقدم یکسال طول کشیدازدواج تق ...

آروم و بی خیال هس، ولی سرد فک نکنم، البته فک نمیکنم خیلی م گرم باشه، عادی فک کنم هس

۸۰ درصد ویژگیای منو داری با این تفاوت که من سرکار میرم . سعی کن حتما تراپی بری . یکی از ویژگیای منم ...

تراپی م رفتم، ادامه ندادم... 

آره واقعا باید کار کنیم رو خودمون، ولی نمیشه من با این حجم از افسردگی و حال بد نمیتونم تکونی بخورم، کاری بکنم، غمگین، ضعیف، بی انگیزه... 💔

تمام ویژگیای منو داری . منم خیلی وقتا دوس دارم ازدواج کنم که با ازدواج سرم گرم شه کمتر فکر و خیال من ...

چند سالته شما؟ 

منم آره گاهی فک میکنم سوختم من عمرم فرصت هام تو جوونی، سوخت اون دوره طلائی، شاید بیشتر و بهتر از اینها حق و سهمم بود... 

برو سرکاری که صاحبکار خیلی باشعور باشه حتی اگه حقوقش خیلی کم باشه . من صابکارم خیلی آروم و با احترا ...

اگه جایی پیدا کنم مناسب با شرایط سخت م 😬میرم، نکنم نه، فایده نداره و بدتر جسم و روح م فرسوده میکنم و انرژی و زمان م میره، آخه جسمی م ضعیف م، نرمی استخوان دارم یکم و... 

نه بابا اهل دوستی اینا نیستم، تو رابطه م برم فقط به قصد ازدواج... . 

ولی درست میگی عزیزم، امیدوارم حال شما هم خوب شه و ی بخت عالی و دلخواه نصیبت شه 🌸

آروم و بی خیال هس، ولی سرد فک نکنم، البته فک نمیکنم خیلی م گرم باشه، عادی فک کنم هس

با خودت مقایسه ش کن ببین چقدر میتونین به هم کمک کنین و تکمیل کننده همدیگه باشین

اگر میبینی حالتو نمیتونه بهتر کنه نرو تو زندگی..

یکی از آشناهامون دختر شاد و بشاشی بود همیشه موفق بود بخاطر ازدواج سنتی و اجباری با کسی که هیچ سنخیتی با خودش و علایقش نداشت کلی ضربه دید تو زندگی و هیچ رضایت و شادابی تو وجودش نمی‌بینیم

فقط ب اجبار داره ادامه میده