2777
2789
عنوان

خواستگار

909 بازدید | 37 پست

خواستگاری که خوب باشه خانواده ش خوب باشن 

ولی زیاد به دلتون نباشه رو قبول میکنید؟ 

خیلی دوس داشتم با به دل نشستن و ذوق ازدواج کنم و حال خوب، خصوصا که دیرم شد یکم، 28 م. 

خواستگار تک فرزند دارم، بچه مثبت، آروم و کم حرف، ی سری چیزاش مث حرف زدنش، صداش، زیاد آرومی ش اینا رو دوس ندارم،نمیگم به دلم ننشسته، ولی خیلی م به دلم نیس، معمولی، کشش خاصی ندارم بهش، چند وقتی هس در ارتباط یم، خانواده هام ملاقات داشتن... . به خاطر شرایط، اینکه خودمم دختر حساسی م و خوب بودن خودش و خانواده ش میخوام قبول کنم ولی باز ته دلم راضی کامل نیس، دلم میگیره برا خودم که اینجوری ازدواج کنم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندجلسه باهاش حرف زدی بیشتر باهاش رفت و آمد کن اگه مرد خوب و چشم پاکیه قبول کن

8 جلسه ای میشه، خوب و چشم پاک اینا هس از این لحاظا مطمئن م ولی اخلاق و رفتار و یکمم ظاهر که خیلی لاغرِ اونجوری که میخوام نیس و به دلم نیس...  

بیشتر با هم رفت و آمد داشته باشین اگه به دلتون نشست ازدواج کنین

اگه ننشست چی؟ همینجوری موند؟ ازدواج نکنم؟ 

ای بابا، همش باید ی چیزی باشه بلاخره انگار که دل آدم کامل رضا نباشه، چی میشه راضی و شاد و با دل قرص آدم انتخاب کنه؟ 

یکم بیشتر باهاش آشنا شو . شاید به دلت نشست . شوهر زیاد پیدا میشه ولی آدم خوب که خانوادشم خوب باشه کم ...

آره بخاطر همینا میخوام قبول کنم دیگه، ولی منم گناه داشتم خدا ما رو احساسی چرا آفرید؟ وقتی قرار بود عشق و علاقه رو تجربه نکنیم و حسرت شه؟ 

اگه ننشست چی؟ همینجوری موند؟ ازدواج نکنم؟ ای بابا، همش باید ی چیزی باشه بلاخره انگار که دل آدم کامل ...

خوب ننشست نباید ازدواج کنی،چون هم به خودت ظلم میکنی و هم به اون

خوب دیگه باید منتظر باشی تا یکی بیاد که ویژگی هایی که میخوای رو داشته باشه 

آره بخاطر همینا میخوام قبول کنم دیگه، ولی منم گناه داشتم خدا ما رو احساسی چرا آفرید؟ وقتی قرار بود ع ...

عزیزم دنیا کاملا عادلانه نمیشه .  بعضی وقتا نمیشه همه چیو باهم خواست ، . البته اینم بگم میتونی هم جواب رد بدی شاید اون چیزی که میخوای پیدا شه ولی تضمینی نیست . بالاخره هرکی یه پوئن منفی داره دیگه . راستی قیافش چطوره؟ دیدم نوشتی لاغره. خود قیافش خوبه؟ صورت ؟ . لاغری رو بعدا پر میشه

خوب ننشست نباید ازدواج کنی،چون هم به خودت ظلم میکنی و هم به اونخوب دیگه باید منتظر باشی تا یکی بیاد ...

خسته م روحم خسته س، موردایی که نشده تا حالا، اوضاع و احوال م که خیلی میزون و رو به راه نیس،افسردگی، تلاش های بی نتیجه برا خوب شدن حالم... .اصن احساس بیچارگی میکنم نمیدونم چیکار کنم با خودم و زندگی م...  

از دست رفته و درست نشدنی میدونم خیلی چیزا رو 

فقط کار خداست که ی جرقه یکم کمک م کنه و شاید بتونم به خودم بیام

عزیزم دنیا کاملا عادلانه نمیشه . بعضی وقتا نمیشه همه چیو باهم خواست ، . البته اینم بگم میتونی هم جو ...

آره همه اینا رو میدونم که میخوام قبول کنم ولی ته دلم راضی نمیشه انگار...  من به دل نشستن برام خیلی مهم بود میتونستم از چیزای دیگه چشم پوشی کنم ولی دوس داشتم طرف م به دلم بشینه... ، اینم وضعیت مالی ش خیلی خوب نیس، معمولیِ هم خود کار و هم درآمدش...   

قیافه ش خوبه، بد نیس 

خسته م روحم خسته س، موردایی که نشده تا حالا، اوضاع و احوال م که خیلی میزون و رو به راه نیس،افسردگی، ...

خیلیا شرایط شما رو دارن،اما متاسفانه زوری نمیشه و نتیجه ای هم نداره، اگه خودتون رو مشغول کنین کمتر فکر می‌کنین 

شما یه لباس ساده رو اگه به دلتون نباش نمیتونین بپوشین،ازدواج که دیگه غیر قابل مقايسه با لباسه ،چطور میخواین تحمل کنین؟

آره همه اینا رو میدونم که میخوام قبول کنم ولی ته دلم راضی نمیشه انگار... من به دل نشستن برام خیلی م ...

خداییش ۲۸ سال سن زیادی نیست. ولی چون از صحبتای خودتون احساس کردم یه مقدار نگرانی ، اونجوری گفتم . 

بنظرم پیش مشاور برو . یه مقدار دیگه فکر کن با بزرگتراتم مشورت کن ، اگه دیدی هیچ رقمه بدلت نمیشینه که دیگه هیچی باید بذاریش کنار . 

به جز این خاستگار دیگه هم داری ؟ . خاستگارای قبلیت چه جوری بودن؟ . سرکار میری؟ شرایطت چه جوریه خودت؟