2777
2789
عنوان

کسایی که دوست دارن ازدواج کنن بیان

5300 بازدید | 272 پست

من موقعیت خوبی دارم. اصولا باید خاستگارهای خوب و زیادی داشته باشم ولی ندارم. خیلی دلم گرفته. گاها فکر میکنم شاید کسب بختم رو با دعایی چیزی بسته. به دوستام و تازه عروسهای دور و برم نگاه میکنم از هیچ کدوم چیزی کم ندارم ولی خاستگار درست و حسابی ندارم. چیکار کنم؟ کس دیگه ای هم هست مثل من باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن مستقل باشی

نه وابسته ی پدر نه شوهر

وقتی ادم مستقل هست نیاز به هیچ مردی نداره و فقط نیاز عاطفی میمونه..که اونم ان شاء الله به وقتش یه همسر خوب قسمتت شه..

وقتی ادم نیاز مالی و حمایتی داره برای ازدواج عجله داره و هرچی دیرتر به این خواسته اش برسه حس های منفی بیشتر سراغش میاد..

فک کردم میخای از ازدواج پشیمونمون کنیچون هرچی زن ک شوهرش بده هس تو نینی سایت

آره دقیقا. من دور و برم رو که نگاه میکنم غصه میخورم ازدواج نکردم بعد میام نی نی سایت امیدوارم میشم. میگم ازدواج نکنم بهتر از شوهرهای توی نی نی سایته

آره دقیقا. من دور و برم رو که نگاه میکنم غصه میخورم ازدواج نکردم بعد میام نی نی سایت امیدوارم میشم. ...

ینی من دگ رد دادمم

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
سعی کن مستقل باشینه وابسته ی پدر نه شوهروقتی ادم مستقل هست نیاز به هیچ مردی نداره و فقط نیاز عاطفی م ...

خدا رو شکر شاغلم. نیاز مالی به کسی ندارم اما خوب نیاز عاطفی دارم. خیلیم دارم

آره خود من 

من هر ایرادی که تو ظاهرم بود درست کردم مصنوعی نکردم خودمو دماغم عمل مثلا فقط و دندونام درست کردم 

قد بلند وزنم خوبه فوق لیسانس دارم شاغلم 

خانواده ام متوسط ان وضع مالیمون بد نیست 

ماشین خریدن برام ولی خوب تا حالا یه خواستگارم نداشتم تو تهران کمتر خواستگار سنتی هست . مگر برای یه سری از خانم ها 

من ظاهرم امروزی هست ولی تا حالا تا به این سن یه دوست پسر نداشتم دوست داشتم سبک دوستیم مثل فیلم های تلویزیون باشه که خوب این مدلی اصلا نیست . دیگه چه میشه کرد خدا باید بخواد 

به شانس دیگ ولی گاهی هم باید خودت دست ب کار بشی و بری این طرف و اون طرف

کجا منظورتونه؟ من شاغلم محیط کارم هم شلوغه. این همه آدم و دور و برم هستن. چرا هیچ کدوم معرفی نمیکنن.