2777
2789
عنوان

کسایی که دوست دارن ازدواج کنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5362 بازدید | 272 پست
خخخ برو بابا ازدواج برای تو خیلی زوده برو به زندگیت برس

نمیخام ازدواج کنم الان در هرصورت فهم اینو دارم ک الان زوده

فقط ادمو پشیمون میکنن از اینده

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
ای خواهر گل گفتی. منم عین خودت. اهل دوست پسر نیستم. نه اینکه باهاشون رفتار عجیب و بدی داشته باشم. ول ...

چی بگم 

آدم نمیتونه پلاکارد درسش بگیره بره تو خیابون که 

چهارتا دوستم داشتم باهم همدرد بودیم 

تا ازدواج کردن یه جوری خودشون گرفتن که انگار شهبانو ایران شدن 

خوب شما که روحیه آدم میشناختید! 

مردم شانس دارند طرف میگرده 

از دوست های شوهر یا دوست پسرش یه کیس خوب معرفی میکنند ازدواج میکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما کمتر معرفی میکنند بعضیام ببخشید فقط زر میزنند بارها میان به من میگن دوست پسر داری میگم نه اول ک ...

برای منم پیش اومده. بهم گفتن یه پسر خوب هست اگر اکی هستی بهش معرفی کنیم. منم قبول کردم ولی خبری نشده. منم نفهمیدم اینها یادشون رفته یا طرف نخواسته.

من روم نمیشه به بقیه بسپارم که دور و برتون پسر خوب بود معرفی کنین. 

چی بگم آدم نمیتونه پلاکارد درسش بگیره بره تو خیابون که چهارتا دوستم داشتم باهم همدرد بودیم تا ازدواج ...

دقیقا. منم اکثر دوستام متاهلن. سن دوست های شوهراشون به من میخوره ولی تا حالا یکی پیش قدم نشده. منم تو شوخی گاها هی میگم پسر خوب نیست و فلان که بفهمن مایلم ولی هیییییچی به هیچی.

چی بگم آدم نمیتونه پلاکارد درسش بگیره بره تو خیابون که چهارتا دوستم داشتم باهم همدرد بودیم تا ازدواج ...

والا من تصمیم جدی گرفتم نماز و چند تا آیه هست میگن موثره بخونم. بلکه فرجی بشه. ۲۸ سالمه. تا اینجاش هم دیر شده. رفته رفته دیگه شانسم کمتر میشه

برای منم پیش اومده. بهم گفتن یه پسر خوب هست اگر اکی هستی بهش معرفی کنیم. منم قبول کردم ولی خبری نشده ...

خوب آدم ناراحت میشه منم روم نمیشه بگم مخصوصا حالا تو محل کاری جایی ولی یه مورد دیگه هم بود دختره تو محل کارمون گفت وای اینستا عکس گذاشتم باهات 

پسر فلانی که فامیلمون گفت این دوستت چه خوبه ! مجرد! 

منم گفتم آره 

گفت بیا عکسشو ببین یه قرار بذارم آدمم مثلا میپرسه چهارتا چیز بعد خوب من که با طرف ندیدم خود اون آدمم که اومده اینو گفته خبری ازش نشده ! منم خیلی ناراحتم مثل شما 

مشکل عاطفی ! والا تا حالا دوست پسرم نداشتم برای دوران پیری و کوری لااقل باغم عشق اون زندگی کنم😂😂😂😂مثل این سریالا که باز طرف میانسال شد عشق سابقشو میبینه 

شاید فرجی شد

خوب آدم ناراحت میشه منم روم نمیشه بگم مخصوصا حالا تو محل کاری جایی ولی یه مورد دیگه هم بود دختره تو ...

😂😂😂😂 خاطرات ما کویر لوته. هیچی توش نیست. یه زمان بود تو دانشگاه بعضی دخترها رو میدیدم تو دلم میگفتم وای چه تابلو داره تلاش میکنه خودشو غالب کنه به فلان پسره. چه خودش رو سبک میکنه و...

من ارزش خودمو نگه داشتم ولی پسرها قدر ندونستن 

دقیقا. منم اکثر دوستام متاهلن. سن دوست های شوهراشون به من میخوره ولی تا حالا یکی پیش قدم نشده. منم ت ...

من که دوستیشونم قطع کردن هی من پیام میدادم میگفتم تولدت مبارک سال نو مبارک چطورید؟ یه روز بریم بیرون حتی منظورم مثل دوران مجردی بود مثلا کافه ای جایی ! یا هی پیام میدادم همیشه من ! خوب میدونم شوهر کردن مسئولیتشون مثل سابق نیست ولی مثلا یه شب یلدات مبارک چقدر زمان میبره؟ همش من باید بدم؟ سر این من حتی تولد تبریک نگفتم چون ناراحت شدم حالا دلیل نمیشه ازدواج کردن اینجوری دل بشکنند معرفی کردن تو سرشون بخوره !