2777
2789

دکتر مهدی سالک_ دروازه شیراز

دکتر هوایی_ ابن سینا

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از این دکترا نتیجه گرفتین؟

دکتر سالک دکتر پسرم بوده از پنج روزگیش تا الان که هشت سالشه...سالک کارش خوبه

دکتر هوایی رو هم چندبار بردم خوب بوده

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مرسی گلم دعا کن منم جواب بگیرم ازشون و خوب باشه

اول سالک رو برو

نوبتهاش اینترنتی هست

بزن نوبت گیری دکتر مهدی سالک ساعتهاش رو زده یکیش رو انتخاب کن و برو از ساعت 8 شب سایت باز میشه برای گرفتن نوبت روز بعدش یمقدار هزینشو با کارت بانکی میدی بقیشو مطب کارت میکشی

چهارباغ بالا تقریبا صدمتر مونده به دروازه شیراز کوچه بهار آزادی ساختمان بهار طبقه اول

انشاله نتیجه میگیرید