2777
2789
عنوان

دیکشنری انگلیسی به انگلیسی

76 بازدید | 9 پست

دیکشنری انلاین میخوام دوستان

اکسفورد و لانگمن دان کردم ولی کلمه ها رو که سرچ میکنم فقط لود میشه هیچی بالا نمیاره برای چی؟

از چه دیکشنری هایی استفاده میکنین؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

کتاب اکسفورد رو داریم ولی من ازش استفاده‌ نمیکنم 

تو گوگل سرچ میکنمم 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
کتاب اکسفورد رو داریم ولی من ازش استفاده‌ نمیکنم تو گوگل سرچ میکنمم

اره اون رو هم دارم عالیه منتها یکم وقت گیره برای وقت هایی که سرم شلوغه میخواستم از اپ استفاده کنم

توی چه دیکشنری ای سرچ میکنین؟💕

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون رو هم دارم عالیه منتها یکم وقت گیره برای وقت هایی که سرم شلوغه میخواستم از اپ استفاده کنمتوی ...

منم همینطور 

ببین سرچ که میکنم یه سایتی میاد علامت بنفش داره 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
منم همینطور ببین سرچ که میکنم یه سایتی میاد علامت بنفش داره

آبادیسه احتمالا؟🙂😂💔

ازش خوشم نمیاد گسترده است اما خیلی دقیق نیست

آبادیسه احتمالا؟🙂😂💔ازش خوشم نمیاد گسترده است اما خیلی دقیق نیست

اره خودشه🤣

اره متاسفانه برای بعضی چیزا اصلا دقیق نیست

اره خودشه🤣اره متاسفانه برای بعضی چیزا اصلا دقیق نیست

هعی به هر حال مرسی لاو 😂😭💕💕

هعی به هر حال مرسی لاو 😂😭💕💕

قربونت😂🌸

نميزاره برات لينك بدارم تو مرورگر يا گوگل سرچ كن تحليل گران

مرسی قشنگمممم خیلی بهش احتیاج داشتم دوستت دارم😄💕💕💕💕💕