اکسفورد و لانگمن دان کردم ولی کلمه ها رو که سرچ میکنم فقط لود میشه هیچی بالا نمیاره برای چی؟
از چه دیکشنری هایی استفاده میکنین؟
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
کتاب اکسفورد رو داریم ولی من ازش استفاده نمیکنم تو گوگل سرچ میکنمم
اره اون رو هم دارم عالیه منتها یکم وقت گیره برای وقت هایی که سرم شلوغه میخواستم از اپ استفاده کنم
توی چه دیکشنری ای سرچ میکنین؟💕
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینطور ببین سرچ که میکنم یه سایتی میاد علامت بنفش داره
آبادیسه احتمالا؟🙂😂💔
ازش خوشم نمیاد گسترده است اما خیلی دقیق نیست
اره خودشه🤣اره متاسفانه برای بعضی چیزا اصلا دقیق نیست
هعی به هر حال مرسی لاو 😂😭💕💕