2777
2789

دوستان میخوام برای جهیزیه ام قهوه ساز بگیرم. خودم که نه اما همسرم دوست داره انواع قهوه رو. خصوصا اسپرسو 

میخوام جوری باشه انواع و اقسام قهوه رو بشه باهاش درست کرد

(لطفاً نخندینا من اصلا نمیدونم دونه قهوه رو میریزن یا پودرش رو، اما میشه هر دو تا آپشن رو داشته باشه؟ یعنی با دونه قهوه هم بشه قهوه درست کرد 😁) 

و کیفیت و جنسش عالی باشه یعنی خوب کار کنه چند سال

و خوب خامه بده. با شیر هم بشه درست کرد 😃

قیمت هم چون مشغول خرید جهیزیه ام خب مسلما برام مهمه اما حاضرم دو سه میلیون بیشتر هزینه کنم و جنس خوب بگیرم.

شما بودجه ام رو تا ۶ میلیون درنظر بگیرید. حالا یکم بالا شد عیب نداره اما می‌خوام عالی باشه قهوه سازش 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلونگیاسپرسوساز بخرقهوه دمی رو با این دستگاع دستی ها هم میشه دم کردولی اسپرسو با دستگاه خوب میشه

منظورتون با دونه قهوه اس؟

اسپرسو ساز با دونه قهوه درست می‌کنه قهوه رو؟

نمیدونم عزیزم تا حالا با شیر درست نکردم فک‌ نکنم تو مخزنش بشه شیر ریخت ها اره اسپرسوش خوب کف می‌کنه

نه عزیزم تو مخزنش فقط باید آب جوشیده سرد یا آب تصفیه بریزی

فوم شیر رو با اون دسته فلزی که کنار دستگاه داره باید بگیری توی لیوان شیر ولرم بریز و اون دسته رو بذار داخل شیر و درجه دستگاه رو بذار رو حالت بخار خودش شیرت رو فوم میده

نوا فقط میتونی باهاش اسپرسو بگیری خدایی فوم خوبی هم میده اما دلونگی مدل کاپوچینو سازشو دارم که خودش باشیر لته و کاپوچینو میده بهت قیمتشم من پارسال گرفتم ۱۴ملیون اما تا بیستو خورده ای اینا فیلیپس هست که خودش آسیاب قهوه هم داره روش ینی ی مخزن جدا برای دون قهوه 

نه عزیزم تو مخزنش فقط باید آب جوشیده سرد یا آب تصفیه بریزیفوم شیر رو با اون دسته فلزی که کنار دستگاه ...

اینو که می‌دونم 

استارتر گفت با شیر هم میشه درست کردم منم گفتم تو مخزنش نمیشه شیر ریخت

•💎•