2777
2789

من امروز کاروثبت سندداشتم رفتم گف اول باید بری تو سامانه ثنا رفتم ثبت نام کنم اول رفتم سراغ یه خانوم خانومه گفت وقت اداری داره تموم میشه برو فردابیا بعد احساس کردم ازسربازمیکنم یه پسره جوون بود بع اون گفتم داداش میشه لطفا کارمو انجام بدین دودیقه طول نمیکشه واجبه خیلی محترم گفت بله حتما بعد شناسناسنامه و موبایلمو خواس دادم و ی کد ارسال شد و کارم تمومید اومدم 

خلاصه دیدم یکی پیام داده گفتم حتما ازمشتریامه اصلا فکرشم نمیکردم بعد ز زدم گفتم شما گف فلانی میتونیم اشنا شیم و ازتون خوشم اومده منم گفتم اولا شما اشتباه کردید شمارمو برداشتید دوما من قصد دوستی و رابطه ندارم اخرم گف باشه پس مزاحمم گفتم خدافظ

من خودم یکیو دوسش دارم امروزم بااینکه ماسک زده بودم حتی صورتمم نشسته بودم و کاملا ساده رفته بودم 

ولی بنظرتون به نامزدم بگم این موضوع رو ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف 

چند سالته فک میکنی عالم و ادم دنبتلتن

خب ب ی پسره گفتی داداش کارم انجام بده اونم خیال بد کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا باید بگی ؟

چون حس میکنم اشتباه کردم حتی ی کلمه باهاش حرف زدم بااینکه چیزی نگفتم فقط گفتم اشتباه کردین شمارمو برداشتین من به احساس شماارزش قاعلم ولی اهل دوستی نیستم همینو و قط کردم  ولی بخدا فک کردم مشتریمهذهنم نرفت 

یه جوریم

اوووف چند سالته فک میکنی عالم و ادم دنبتلتنخب ب ی پسره گفتی داداش کارم انجام بده اونم خیال بد کرده

چه ربطی داره اصلا اون ندید من رفتم به همکارش گفتم گف وقت تمومه اومدم گفتم داداش میتونید اینکارو انجام بدین لطفا خیلی واجبه گفتم بشینید انجام بشه همین

ماسک زده بودم حتی

چون حس میکنم اشتباه کردم حتی ی کلمه باهاش حرف زدم بااینکه چیزی نگفتم فقط گفتم اشتباه کردین شمارمو بر ...

یعنی تا حالا مزاحم تلفنی چیزی هم نداشتی ؟

بیخیال بابا شمارشو بذار رد تماس تموم شه بره ، برا چی الکی نامزدتو حساس میکنی ؟ از فردا هم بگه بشین تو خونه جایی نرو 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

همه جا از این آدمای مریضپیدا میشه.

دختر عمه من رفته بود دادگاه شکایت کنه ،شماره تلفن شو داده بود به طرف  که چیزی شد خبر بدن بهش.میگه چند روز بعد زنگ زده میگه من فلانی ام .گفت منم خوشحال که شاید دزده پیدا شده،گفت من از شما خوشم اومده شمارتونو از پرونده تون برداشتم 🤕🤕🤕

درحالی دختر عمه ام نامزد داشت بعد به نامزدش میگه .نامزدش گفته دیگه حق نداری بری دادگاه😤😤😤

البته آدم مریض همه جا هست ،یکی دیگه ام تعریف می‌کرد توی گروه دانشگاه عضو بود همش بهش پیشنهاد دوستی میدادن پسرا ،آخر مجبور شد همه ی پروفایلاشو عکس خودشو و شوهرشو بذاره تا بفهمن عروسی کرده🤣🤣🤣