2777
2789
عنوان

اگه دو نفر

86 بازدید | 4 پست

مثلا یه زن ۴۵ ساله که شوهرش فوت کرده با یه پسر ۲۰ ساله مثلا. بخوان صیغه کنن،و زنه صیغه ی عقد موقت رو بخونه،به هم محرم میشن،که چند سال هم با هم زندگی کنین و اینااااا؟!

اون زن جای مادرشه هااا 🤨

خجالتم خوب چیزیه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد اینکه صیغه کار درستیه یا نادرست ، حرفی نمیزنم و درواقع من تعیین کننده نیستم.

اما یادمه یه مطلبی خوندم ، نوشته بود یکی از دلایلی که صیغه باید ثبت بشه ، این هستش که اگر بچه ای متولد بشه ، پدرش مشخص باشه و براش شناسنامه بگیرن و ... 

و زن برای اثبات اینکه پدر بچه کیه ، به دردسر نیفته.