2777
2789
عنوان

بچه های تجربی بیاین لطفا😭

2748 بازدید | 27 پست

من قراره برم دهم و تجربی رو شروع کنم

الان باید اموزشگاه ثبت نام کنم برا تابستون

بعد مامانم میگه زیست و شیمی حفظیاته و نیاز به کلاس نداره و فقط ریاضی و فیزیک بردار. شما چی میگید؟ نیاز داره به کلاس کمکی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فارغ تحصیل تجربی شدم . به شدت مهمه . زیست کلی ریز نکته داره که تو کتاب نیست و روش تست زنی مخصوص داره . شیمی هم اصلا خفظی نیست . پر میئله هست . و بعضی مطالب هم که اصلا تو کتاب نیست . هر چهار تا رو ثبت نام کن 

از الان برا کنکور بخونی تو سال کنکور زده میشی دیدم که میگم ها تو دهم و یازدهم پیشخوانی احتیاج نیست به نظرم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

همشو برو لشتباه منو نکن 

شیمی مسئله هم داره

زیست هم مفهومیه حفظی نیست

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

از الان برا کنکور بخونی تو سال کنکور زده میشی دیدم که میگم ها تو دهم و یازدهم پیشخوانی احتیاج نیست ب ...

موضوع اینه که مدرسه خاص دارم میرم که سمپاد نیست البته ولی سطح بالایی داره و میگن موقع شروع مهر باید نصف کتاب رو بلد باشید و فقط مرور شه براتون و ازمون میگیرن🤦‍♀️

من امسال کنکور دادم 

این کلاسا فقط برای تابستونه ؟

تو تا وقتی کتاب هارو نخونی نمیدونی کدوم درسا رو ضعف داری پس نمیشه گفت، ولی عمدتا بچه های تجربی ریاضی فیزیک شون مشکل دارن 

برای زیست اصلا کلاس ننویس فقط خودت بخون و تست بزن 

و نکته هارو استخراج کن و توی کتاب یا دفترت بنویسی 

برای شیمی کتاب مبتکران بخر درسنامه اش خوبه و به نظرم کافی باشه