داشتم میزشو مرتب میکردکاش دستم قط میشد ی خودکارو برداشتم دیدم جوهرش باچیده اومدم با الکل تمیزش کنم پاک شد اما ردالکل مونده 😭😭😭😭😭یهفته نیس این میزو خیریده 😭😭😭😭😭چجوری رد الکلو پاک کنم
اگمیخاین عکس میدم ترو امام حسین نگذر از این تاپیک
حرفی ندارم. چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین من همون طور که درج کردم متخصص طوطیسانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗 خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄 بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️🔥❤️🔥❤️🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰
ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
حرفی ندارم. چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین من همون طور که درج کردم متخصص طوطیسانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗 خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄 بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️🔥❤️🔥❤️🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰
#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که میبینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *