من 27سالمه و پنج ساله پدرم با ما زندگی نمیکنه بخاطر اختلافاتش با مادرم.مادرم هم از اون بی رحم تره. داداشام وقتی مجرد بودن بشدت اذیتم کردن وقتی ازدواج کردن کاری که با من کردنو با خانماشون نکردن.حالا من یه داداش مجرد 33ساله دارم که آب خوش نمیذاره از گلوم پایین بره اولا همش به من چسبیده. گوشیو بگیرم پشتم می ایسته ببینه چیکار میکنم.هکم کرده از پیام رسانا. شماره دوستامو میده به مامانم. بارکد واتساپمومیزنه رو کامپیوترش به بهونه اینکه فایلی ازم بگیره که برام پرینت کنه ولی تموم چتامو میخونه از خونه برم یا بیام پشت سرمو چک میکنه ببینه چه خبره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم هرکاری کنم باز اون بیشتر بلده. دیوونم کرده. الانم میخوان شوهرم بدن من واقعا نمیخوام ازدواج کنم. فقط یه بار دوست شدم اونم همکارم بود با نیت ازدواج ، که الان همش دعوا داریم با هم