2777
2789

من 27سالمه و پنج ساله پدرم با ما زندگی نمیکنه بخاطر اختلافاتش با مادرم.مادرم هم از اون بی رحم تره. داداشام وقتی مجرد بودن بشدت اذیتم کردن وقتی ازدواج کردن کاری که با من کردنو با خانماشون نکردن.حالا من یه داداش مجرد 33ساله دارم که آب خوش نمیذاره از گلوم پایین بره اولا همش به من چسبیده. گوشیو بگیرم پشتم می ایسته ببینه چیکار میکنم.هکم کرده از پیام رسانا. شماره دوستامو میده به مامانم. بارکد واتساپمومیزنه رو کامپیوترش به بهونه اینکه فایلی ازم بگیره که برام پرینت کنه ولی تموم چتامو میخونه از خونه برم یا بیام پشت سرمو چک میکنه ببینه چه خبره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هر خواستگاری میاد میبینی از من کمتره. پدرم نظرمو نمیپرسه که بگم منفی. مستقیم به خواهرم زنگ میزنه و میره برای شرط گذاشتن و داشتن خونه و ماشین و...

الهی..خیلی سخته اینجوری که :(دوره ی کنترل گری گذشته بخداتنها کاری که بهت پیشنهاد میدم اینه که هر سری ...

عزیزم کار از قفل گذشته . هکم کرده. هر داستان خصوصی هر حرف دخترونه بین منو دوستامو میدونه

خب میتونی از حالت هک در بیای عزیزم

عزیزم هرکاری کنم باز اون بیشتر بلده. دیوونم کرده. الانم میخوان شوهرم بدن من واقعا نمیخوام ازدواج کنم. فقط یه بار دوست شدم اونم همکارم بود با نیت ازدواج ، که الان همش دعوا داریم با هم

عزیزم هرکاری کنم باز اون بیشتر بلده. دیوونم کرده. الانم میخوان شوهرم بدن من واقعا نمیخوام ازدواج کنم ...

خب کاری نداره  تو کجا هک شدی ؟وااتساپ ؟از حریم خصوصی تو نشست های فعال بنداز بیرون 

عزیزم کار از قفل گذشته . هکم کرده. هر داستان خصوصی هر حرف دخترونه بین منو دوستامو میدونه

تجاوز به حریم شخصیه این کار عملا

به اسم کنترل کردن، فقط کنجکاوی خودشو ارضا میکنه

چه بسا فتیش هم داره