2777
2789
عنوان

فهمیدیم زن داره😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7218 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها من دارم واسه خودم تعریف میکنم شما اینجا دارید دروهمی میگید😐 می‌خوایم تعریف نکنم؟ (جدی میگم اگر ...

منتظریم عزیزم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچها من دارم واسه خودم تعریف میکنم شما اینجا دارید دروهمی میگید😐 می‌خوایم تعریف نکنم؟ (جدی میگم اگر ...

خب چی بگیم منتظریم و تايپ هاتو هم ریپ میزنیم میگی چیکار کنیم؟

حاشیه زیاد میری . بگو دیگ اصل داستانو

شاید فردا به همون چیزی که منتظرشی برسی ((:🩵🩷

خلاصه این شری که آقا به پا کرد باعث میشه پای ریاست بکشه وسط و این چیزا ، اینم که خیر سرش کارمند معتمد بوده پاشو می‌کنه تو یه کفش که این خانم به درد کار ما نمیخوره باید اخراج بشه ، خلاصه این دختر عمه ی مارو اخراج میکنن و از شرکت میزنه بیرون ، یکی دو روز بعد به فاطمه می‌گه و فاطمه هم به گوش پسرعموش می‌رسونه که این اخراج شده

عصبی نشو تو بگو ما هم خودمونُ سرگرم میکنیم تا به اصل ماجرا برسیم

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده    تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا😭😭😭

فاطمه که به پسر عموش میگه ، پسر عموش از پارتی بازیش استفاده می‌کنه که دختر عمه ی من برگرده سرکار ، فاطمه خانم هم به دختر عمه ام پیشنهاد میکنه برو شخصا از یارو معذرت خواهی کن که ول کنه و این حرفا

دختر عمه ی من از طریق همکاراش شماره ی یارو رو پیدا می‌کنه و بهش اس ام اس میده که ببخشید و من معذرت می‌خوام یارو هم جواب نمی‌ده