2777
2789
عنوان

فهمیدیم زن داره😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7218 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا این دختر عمه ی بدبخت من می‌ره تو اونجا منشی شه ، اونجا یه آقایی بوده حدود سی سال اینا ، دختر عمه ی من کلا قرتیه و میرفته اونجا مثلا با لاک و لباس های شیک و پیک و این داستانا ، اون اوایل هم همیشه با تاخیر میرسیده ، کلا هم خیلی خوش خنده و با ناز و اطواره ، این آقاهه یه روز بهش میگه من این ماه بهت حقوق نمیدم تو این ماه اصلا کار نکردی که ، دختر عمه ی منم می‌خنده و میگه اشکال نداره ، سر ماه میشه و آقا واقعا به دختر عمه ام حقوقی نداد

آقا این دختر عمه ی بدبخت من می‌ره تو اونجا منشی شه ، اونجا یه آقایی بوده حدود سی سال اینا ، دختر عمه ...

خب کرم از خودِ درخت بوده تا اینجا وقتی ی زن خودشو شُلَکی بگیره البته ک همه ازش سواری میگیرن 

محیط کار ک نباید قرتی بود و سر حقوق هم نباید تعارف کرد وگرنه هر کی باشه فکر بد می‌کنه 

آقا این دختر عمه ی بدبخت من می‌ره تو اونجا منشی شه ، اونجا یه آقایی بوده حدود سی سال اینا ، دختر عمه ...

بچه ها از اینجا به بعد خود دختر عمه ام برام تعریف میکرد چون ما خیلی صمیمی بودیم نمی‌دونم چقدرش رو اغراق کرده

ماه دوم کارش میشه و این آقا هم مثل سگ پاچه گیر همچنان رفتار می‌کرده ، رییس نبوده ها فقط کارمند بوده که مسئول حسابرسی هم بوده ، دیگه یه روز دختر عمه ام با یکی از خانم های اونجا داشتن میگفتن و می‌خندیدن این آقا سر میرسه ، شروع می‌کنه به داد و بی داد که تو دختر بچه رو برای چی استخدام کردن تو کار بلد نیستی تو نظم اینجا رو بهم زدی خلاصه دختر عمه ی منم همینطور شک نگاهش می‌کنه