2777
2789

دیشب رفتم هیئت با بچه شیرخوارم مراسم علی اصغرشوهرم زنگ زده بیا فکر کردم همه دارت شام میخورن رفتم دیدم مادرش و خودش هستن گفتم بقیه کجان گفت رفتن هیئت 

گفتم تازه شروع شده بود پس من میرم دوباره بقیش گوش کنم

مادرش اومده میگه تو پاشو برو بچه رو بزار بمونه

همش میخواد بچمو ارم دور کنه با بچم حرف زدنی میگه همش تو نرو تو بمون اینجا 

خداروشکر بچمم گریه میکنه شدید بغل اون یه نفر اصلا نمیمونه 

دور کنه چیه عزیزم شاید منظورش این بوده بچه اذیت نشه اونجا، با همین حرف اثبات میکنی که بد ذاته؟؟ در ضمن هیچکسی بد ذات نیست ممکنه گاهی کارامون بد باشه اما نمیشه بخاطر یکی دوتا کار طرفو کامل تخریب کرد، شما حساس شدی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دور کنه چیه عزیزم شاید منظورش این بوده بچه اذیت نشه اونجا، با همین حرف اثبات میکنی که بد ذاته؟؟ در ض ...

حرفش حالتی بود که ما با تو کاری نداریم تو برو

خب من برای چی هیئت میرم روز علی اصغر نذر دارم حتما

خودش وسواس داره بقیه هم باید پاسوزش بشن نرن؟

چندبار این حرف و زده به بچه سه ماهه که شیر مادر میخوره همش میگه تو برو بچه بمونه اینجا این آدم عقل داره؟

حرفش حالتی بود که ما با تو کاری نداریم تو بروخب من برای چی هیئت میرم روز علی اصغر نذر دارم حتماخودش ...

از رو دوست داشتنشه، خدایی اگر مادر خودت این خرفو میزد قند تو دلت آب میشد که رو نوش حساسه ولی چون مادرشوهرته شده بدذات خونخوار

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
حتما دوسش داره

کسی یکی و دوست داره یه کاری میکنه که نشون بده علاقشون

یه دونه جوراب نخریده براش تو بارداری کمک نکرده تو زایمان یه غدا نفرستاده حاضر آماده میگه بدین به من چرا بچه گریه میکنه نمیشناسه منو

از رو دوست داشتنشه، خدایی اگر مادر خودت این خرفو میزد قند تو دلت آب میشد که رو نوش حساسه ولی چون ماد ...

مادر خودم هیچوقت نمیگه بهم تو نباش بچت مال ما هست

حتی وقتی میدونن بچه آرومه بغلش نمیکنن بچه اذیت نشه میگن بغل خودت آرومه

ولی اون به زور بچه رو میگیره محکم تکون میده به زور میخواد آرومش کنه گریه نکنه بغلش یه کلام نمیگه بیا مادرش و میخواد

مادر خودم هیچوقت نمیگه بهم تو نباش بچت مال ما هستحتی وقتی میدونن بچه آرومه بغلش نمیکنن بچه اذیت نشه ...

ببین اونا قطعا نوشون رو دوست دارن، این حرفاش اصلا از روی بدی نیست من اینکه با تو مشکل دارنو نمیدونم اما به نوشون علاقه دارن، در ضمن هیچ کسی یک طرفه مقصر نیست و هیج وقت خودتو خوب مطلق ندون، اگرم دلخوری بین شماها هست لابد خیلی جاها هم تو مقصر بودی خیلی جاها هم اونا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
دور کنه چیه عزیزم شاید منظورش این بوده بچه اذیت نشه اونجا، با همین حرف اثبات میکنی که بد ذاته؟؟ در ض ...

عزیزم واقعاوجوددارن همچین اومایی یعنی تعریف کنم کارای مادرشوهرمونسبت به منوبچم هاشوک میشی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ببین اونا قطعا نوشون رو دوست دارن، این حرفاش اصلا از روی بدی نیست من اینکه با تو مشکل دارنو نمیدونم ...

الان حرف از اینه که اگر نوه رو دوست داری یه خوبی نوه باید ازت ببینه که جذب بشه سمتت نه که حاضر آماده بخوای همه چیزو یا کجای دنیا بچه رو جدای از مادر قبول میکنن باید مادرش هم بپذیرن از اول ازدواج میگفت پسرم مال من با تو کاری نداریم حالا هم میگه بچه مال من با تو کاری نداریم 

خدا لعنتش کنه اگه قصدش جدایی مادر از بچه هست

الان حرف از اینه که اگر نوه رو دوست داری یه خوبی نوه باید ازت ببینه که جذب بشه سمتت نه که حاضر آماده ...

ممکنه باشه ممکنه هم قصدش این نباشه، ولش کن الکی اعصاب خودتو واسه حدس و گمان چرا خورد میکنی؟ 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ممکنه باشه ممکنه هم قصدش این نباشه، ولش کن الکی اعصاب خودتو واسه حدس و گمان چرا خورد میکنی؟

چون شوهرم از دیشب باهام قهره میگه تو یکاری کردی بچه بغل مامانم گریه کنه