2777
2789

درست نمیگن عزیزم بیخود دل خوش نکن

به من دوتاشون گفتن برج ۱۰ مامان میشی منم بیخیال بودم منتظر تا برج ۱۰ بشم ولی این ماه باردار شدم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

توروخدا اگه اومد منم لایک کنی لطفا

@شاباله  

@کاکتوسرنگی  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نمیگن عزیزم بیخود دل خوش نکنبه من دوتاشون گفتن برج ۱۰ مامان میشی منم بیخیال بودم منتظر تا برج ۱ ...

دیگه استغفرالله خدانیستن ک دقیق دقیق دربیاد حالا دوسه ماه اینور اونور خداروشکرحرفشون درست دراومد مامان شدین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

@مادرشوهرمریم_مقدس  

عزیزم لطفا میشه بیاین 

آیدیشو بده خوب

ندارم بخدا یادم نیست

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
@مادرشوهرمریم_مقدس عزیزم لطفا میشه بیاین

اره عزیزم خداروشکر 

گلم چجوری باید تیکر بارداری بذارم؟

هرکار میکنم نمیشه

درست نمیگن عزیزم بیخود دل خوش نکنبه من دوتاشون گفتن برج ۱۰ مامان میشی منم بیخیال بودم منتظر تا برج ۱ ...

خوب خدا روشکر مامان شدی دیگه ضرری که نداره کاری نمیکنن که

اره عزیزم خداروشکر گلم چجوری باید تیکر بارداری بذارم؟هرکار میکنم نمیشه

میری قسمت اطلاعات کاربری پایین پایین زده وضعیت تیکر اونو میزنی انتخاب میکنی تاریخ زایمان دخترپسربودن و این چیزا منم تقریبی زدم 

میری قسمت اطلاعات کاربری پایین پایین زده وضعیت تیکر اونو میزنی انتخاب میکنی تاریخ زایمان دخترپسربودن ...

ممنون