2789

سلام 

یه شب دچار حمله شد ترس و..برداشت

شب کاره

5 بار مطب و بیمارستان رفتیم6

آزمایش و..گرفتن سرم زدن

این خواب نداره بیدار میمونه فکر و خیال میکنه

اشتهام نداشت چند روزه

بدنش ضعیف شد

همش تو فکره

یهو میگه نمیتونم نفس بکشم 

این چند روز همش به یه بهونه میخواد بره دکترهایی میگم هیچیت  نیست 

غذا نمیخوره فشارش میفته بعد میگه حالم بده برم دکتر 

منم اعصابم نمیکشه  اینطوری ندیدمش 

یه شبم بستری بود براش  پتاسیم زدن

الان باز بلند شده میگه به سینم فشار اومده رفته اورژانس

چ خاکی بریزم تو سرم 

چطور آرومش کنم

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

اسی مشکل معده داره؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی مشکل معده داره؟

قرص آرامبخش براش نوشتن هر چند ساعت یکی میخوره 

میخوایم بریم بیرون میگه قرص ببریم چیزیم شد بخورم 

معده امپراتور براش نوشته 

اضطرابه

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

فامیله ماهم دقیقاهمینجوری شده بود.میگفت فک کردم دارم میمیرم واسه همون خیلی ترسیده بود.رفت روانشناس وروانپزشک قرص دادن بهش الانم خوبه فقط تومحیط استرس زا وناراحت کننده نبایدباشه.محیط خونه روشادکن اصلا راجبه اون موضوع حرف نزن حواسشوپرت کن.یه ون یکادبنویس بذار بالاسرش

قرص آرامبخش براش نوشتن هر چند ساعت یکی میخوره میخوایم بریم بیرون میگه قرص ببریم چیزیم شد بخورم معده ...

حمله ی پانیک سخته

ولی اگه شخص بدونه با حمله هیچ اتفاقی براش نمیفته،حالش بهتر میشه

چندتا مقاله در مورد حمله بهش بده ،بخونه،شاید بدرد بخوره.

قرص آرامبخش براش نوشتن هر چند ساعت یکی میخوره میخوایم بریم بیرون میگه قرص ببریم چیزیم شد بخورم معده ...

پنیک از معدس بیشتر

هر عذایی نخوره اصلا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

ببرش روان‌پزشک 

وحشتناک 

ما درکش نمی‌کنیم 

پدرم این جوری میشد 

بردیمش روان پزشک 

استادم ون وقت پیش می‌گفت دو سال پیش این جوری شدم و با اینکه خوب شدم ولی این قدر وحشتناک باز قرص هامو میخورم از ترس اینکه دوباره بیاد سراغم

داروت چی بود؟من بدون دارو ،حالم بهتر شد

اره منم یکسال مثلدهمسر این بنده خدا هر نصفه شب و اذان دکتر بودم 

تمام دکترا میگفتن خودت میتونی ذهنتو و منحرف کنی و حال خودتو خوب کنی ولی نشد که نشد من حالم جوری بد میشد که دیگه فکر میکردم کارم تمومه دیگه دکترا با حرف زدن اروممم میکردن و بهتر میشدم 

ولی خوب نمیشدم 

رفتم مشاوره بهم گفتن باید بری روانپزشک 

فلوکسامین و پرفنازین مصرف میکنم