2777
2789
عنوان

الان چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 104 پست
بله عقدم ولی هیچ نزدیکی نداشتم که باردار بشمعزیزم نگهش داشتین؟

خب دور از جون شاید ویروسی چیزیه شاید سرما خوردین 

بله دیگه بچمو چه کار می کردم الهی قربونش برم الان ۱۸سالشه

بعد از اونم خدا دوتا گل پسر داد بهمون

من سنم خیلی بالاتر از شماست گلم

من خیلی به ژاپن علاقه دارم،متاسفانه نتونستم برم،فکر میکنم تو دنیای فعلی اونجا اوتوپیا باشه،میددنم کا ...

آرمانشهر نه، اینجا هم آدم تنبل و دزد و از زیر کار در رو... زیاده. اونی نیست که رسانه‌ها نشون میدن. درکل خوبه، نسبت به خیلی جاها خوب و بهتره ولی اونی نیست که توی اینترنت می‌بینیم 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتقدر حالم بده کل بدنم درد میکنه از درد بیدار شدم

یوگا کن یه سری ورزش های کششی نرمشی درد و خوب میکنه حموم برو زیر دوش آب گرم 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
خودمم گیجم اینو که گفت من حتی نپرسیدم ازش اون چی گفته الانم پنج سال از عمر و خوشی و تفریح و‌...زدم ا ...

از امروز زندگی تازه شروع کن فقط به خودت فکر کن یه زبان جدید شروع کن یه ورزش جدید شروع ن به گذشته فکر نکن درد داره ولی زمان درد و تسکین میده 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
خب دور از جون شاید ویروسی چیزیه شاید سرما خوردین بله دیگه بچمو چه کار می کردم الهی قربونش برم الان ۱ ...

زنده باشن بله دقیقا همسن پسرتونم

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
اها، موفق باشین:)

خیلی ممنونم

میخوام برم سر کار 😁

روز خوبی داشته باشی خانوم 😍

درسته،خوش باشی عزیزم🌹❤

ممنون عزیزم همچنین ❤️ 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴