کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم . متاهل و عاشق ♥️ 🇹🇷🇩🇪📍
من خیلی به ژاپن علاقه دارم،متاسفانه نتونستم برم،فکر میکنم تو دنیای فعلی اونجا اوتوپیا باشه،میددنم کا ...
آرمانشهر نه، اینجا هم آدم تنبل و دزد و از زیر کار در رو... زیاده. اونی نیست که رسانهها نشون میدن. درکل خوبه، نسبت به خیلی جاها خوب و بهتره ولی اونی نیست که توی اینترنت میبینیم
مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یوگا کن یه سری ورزش های کششی نرمشی درد و خوب میکنه حموم برو زیر دوش آب گرم
کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم . متاهل و عاشق ♥️ 🇹🇷🇩🇪📍
خودمم گیجم اینو که گفت من حتی نپرسیدم ازش اون چی گفته الانم پنج سال از عمر و خوشی و تفریح و...زدم ا ...
از امروز زندگی تازه شروع کن فقط به خودت فکر کن یه زبان جدید شروع کن یه ورزش جدید شروع ن به گذشته فکر نکن درد داره ولی زمان درد و تسکین میده