2777
2789
عنوان

الان چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دلم هرج و مرجه منی که همیشه ساعت 12 خواب بودم تا الان بیدارم خوابم نمیبره نمی‌دونم چطور باید هضم ...

ببین هر چی باشه فرهنگ ایران بده 

الان روحی آسیب دیدی ولی وقتی اینقدر مرد نبود که پشتت در بیاد 

پس فردا با یه بچه طلاق می‌گرفتی ارزش داشت ؟ عمر و جون و جونیتو میذاشتی؟

این طور وقتا همسرم میگه خدا بهت نظر کرده که اشتباه و از زندگیت بیرون کرده 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
کاش خواب آخرتم باشه

خدا نکنه چرا 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
ارمنی اسمش روشه من مسیحی هستم ارمنی و مسیحیت فرق دارن هر کدومشونم چندین فرغه مختلف دارن

مسیحی‌های ایران یا ارمنی یا آشوری هستن، برای همین پرسیدم. 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
حسرت میخورم و نگران

چرا 

ولی به نظرم هستی حالات قشنگ مثل حامله هاستالبته ببخشید گویا ناراحتت می کنه

من نامزدم گلم باردار نیستم

نه این چه حرفیه شما که ندونستین من نامزدم

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
سلام،ببخشید،شما ساکن ژاپن هستین؟

سلام، بله البته در حال حاضر ایرانم 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴