2777
2789
عنوان

دوستان کولر گازی چی بخرم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 7211 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون چند گرفتین پول برق زیاد نمیاد براتون

ما ۳۰هزار ۶۶تومن گرفتیم 

حقیقتا اصلا نمی‌دونم چقدر امده از شوهرم نپرسیدم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام عزیزمتو تاپیک اقتصادی پیام رو خوندم...

او زهر روزهای شیرین من است...دقیقا مثل همسر من...۲۲ساله ازدواج کردم...یه آدم سرد و بی روح...کاش از همون روز اول خوشبینی و تحمل رو میزاشتم کنار...به خاطر آبروم خانواده م شغلم شرایط اجتماعیم...فقط تقیه کردم...هر چی اون سنگ بود من راه اومدم...اینجا اگه بگی من از همسرم سرم میریزن سرت...ولی واقعا از لحاظ قیافه خیلی ازش سرم...ولی حیف به قول یه تعدادی که از دلم باخبرن نصیب سگ شدم...ازدواجمون نیمه سنتی بود .خودش تو محیط کاری منو دید و بعدش با خانواده اومدن...شرایط شغلیمون یکی بود و قیافه و شرایطش زیر متوسط...ولی من سقف آرزوهام کوتاه بود شاید...یه زندگی آروم میخواستم...خام بودم و چشم و گوش بسته...بعد ازدواج فهمیدم با یکی چندین سال دوست بوده ولی چون اهل زندگی نبوده و به قوای از این دخترای کف خیابون بوده اومده سمت من...با خودم گفتم درست میشه اون دختره کجا و من کجا...خودش انتخابی کرده...سرت رو درد نیاورم...بعد سالهای طولانی زندگی فهمیدم با اون زنیکه از همون اول ازدواجمون رابطه عاطفی داشته...کم و زیاد..حتی بعد اینکه متاهل شده و دو تا دخترم داشته...بعدها دستش اومده که زنیکه با مردای دیگه هم هست...یعنی تفرجگاه انواع مردا...یه عمر تو شک و تردید بودم ولی وقتی یقین پیدا کردم دیگه یه آدم دیگه شدم...به خاطر بچه هام مجبورم بمونم سنشون بده و نمیخان انگ طلاق بهشون بچسبه اونا گناهی ندارن...حق طلاق و حضانت بلاعزل گرفتم...خونه به اینکه کارمندم...مثل یه وسیله خونه دارم تحملش میکنم...حیف بچه هام که این زندگی سرد رو تحمل میکنن...

ادامه...