2777
2789

جفتمون دختریم همکلاسی هم هستیم

من بشدت درونگرام و اون کاملا برعکس

انقد وابستش شدم صبح تا شب فکر و ذکرم اونه خسته شدم چیکار کنم از سرم بره بیرون😭😭

شاید موضوع مهمی نباشه ولی من کلافه شدم..

خیلی دختر خوبیه و همیشه هوامو داشته ولی این وابستگی ک من دارمو مطمئنم اون یدرصدم نداره

بگید چیکار کنم.. 

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته اشتباه نکن منم اینجوری بودم اسیب دیدم

16😭 چرااا

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
لابد نوجوانی بیخیال یه سال دوسال دیگه یادت میره

آره ولی کاش زودتر این اتفاق بیفته..

وای منم دقیقا مثل تو بودم، ولی تا به خودم اومدم دیدم اون داره از این وابستگی من سواستفاده می‌کنه و سر همین خیلی آسیب دیدم ولی الان دیگه اصلا اینطور نیستم و مث دوتا دوست معمولی باهم حرف میزنیم

بیا با هم رفیق مجازی بشیم نظرت چیع؟

آره😍

16😭 چرااا

از من بتو نصیحت رفیق بازی اصلا نکن ک تهش هیچیه ینی حتی از پارتنر عشقیتم بیشتر بهم میریزنت😂مخصوصا دوستای صمیمی

دوست خوب خیلی خیلی کمه پس حواست باش عزیزم

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

شما درونگراها اینطوری هستین اغلب جذب ادم برون گرا میشین من آدم برون گرایی هستم دو تا دوست دارم که فقط من دوستشون هستم با کسی ارتباط نمیگیرن اونا هم 

حتی یکیش واسه داداشش خواستگاریم کرده 

میخوام یچیزی بگم ماها به نظر شما آدم خوبی هستیم چون با شما تفاوت داریم سعی کن کم کم ازش فاصله بگیری یکی از دوستام همین کار رو کرد فکر کنم خانوادش نذاشتن بیشتر از این باهام صمیمی شه گوشیش اینا رو گرفتن ولی اون یکی هنوز که هنوزه دوستیم 

وای منم دقیقا مثل تو بودم، ولی تا به خودم اومدم دیدم اون داره از این وابستگی من سواستفاده می‌کنه و س ...

چقد خوب..