2777
2789
عنوان

اینو واسه جاریم بنویسم عایا

1921 بازدید | 43 پست

جاریم از خودم دوسال کوچیکتره و 3 ساله ازدواج کرده با هم رابطمون خیلی خوبه یعنی بااحترام و صمیمی ولی باهاش رودرواسی هم خیلی دارم چون دو تا شهر دور از هم هستیم همدیگه رو کم میبینیم ولی وقتی همو میبینیم باهم میگیم میخندیم خط فکریمون خیلی نزدیک به همه من خیلی دوسش دارم برادرشوهرمم مثل داداش خودم دوس دارم توی کارخونه ی خوراکی کارمیکنه برای بچه هام چندبار خوراکی زیاد آورده تولداشون کادو میده یا مثلا از شمال برامون پرتقال و کلوچه آورد جفتشون خیلی خوب و مهربونن 

بقیشو پست بعد میگم طولانی شد

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

ن نفرس

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جاریم باردار شده میخوام براش کوکی درست کنم ببرم و یک کتاب درمورد فرزتد پروری اول کتاب بنویسم: تو بهترین مادر برای فرزند خودت هستی تقدیم با یک دنیا درک و همدلی 

البته منظورم کادوی زایمانش نیست بخاطر باردار شدنش دوست دارم بهش هدیه بدم بنظرتون اینکارو بکنم؟ یا برداشت بدی ممکنه بکنه؟ 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

تمام روان شناسی ها میگن با جاری صمیمی نشید ی حدی باشه، قدیم میگفتن دوتا هوو شاید از ی دروازه ردبشن اما دوتا جاری نه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ن نفرس

بزار بقیشوبخونی بعد نظرتو بگو 😂

حالا جاریم باردار شده میخوام براش کوکی درست کنم ببرم و یک کتاب درمورد فرزتد پروری اول کتاب بنویسم: ت ...

نه خیلی هم قشنگه

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

حالا جاریم باردار شده میخوام براش کوکی درست کنم ببرم و یک کتاب درمورد فرزتد پروری اول کتاب بنویسم: ت ...

حرکت قشنگیه ولی بنظرم تو متنت یه تجدید نظر کن

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

تمام روان شناسی ها میگن با جاری صمیمی نشید ی حدی باشه، قدیم میگفتن دوتا هوو شاید از ی دروازه ردبشن ا ...

ببخشید برام سوال شد این چیزی که گفتید یعنی چی دو تا هوو از یه دروازه رد بشن؟! 

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

احسنت بهت❤️

کاربری دست دو نفر!یکی ازدواج کرده یکی مجرد😁📍سن ۲۶ ۱۸