2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دریافتی ۱۲ ؟من دارم میخونم برای آموزگاری حقوقش را که فهمیدم ناامید شدم باز ۱۲ دریافتی خوبه

شروط آزمون آموزگاری/فرهنگیان رو میدونی؟مثلا شرط سن و...

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

بله تا۴۰ سال میشع خانواده جانباز و شهدا هم شرط سنی نداره

تا ۴۰ خیلی خوبه که

من هیچی راجع بهش نمیدونم.چندبار تو تاپیک ها خوندم دربارش.خودم کارشناسی مدیریت دولتی دارم.و خب یه بچه زیر ۴سال.گاهی وسوسه میشم شانسمو امتحان کنم

تا ۴۰ خیلی خوبه کهمن هیچی راجع بهش نمیدونم.چندبار تو تاپیک ها خوندم دربارش.خودم کارشناسی مدیریت دولت ...

بخون چه اشکال داره من الان ۳۵ سالمه اوایل که شوهرم اجازه نداد اگه از الان خوب بخونیم میتونیم قبول بشیم منم فعلا هیچی نخوندم امروز جمعه پور ثبت‌نام کردم 

تا ۴۰ خیلی خوبه کهمن هیچی راجع بهش نمیدونم.چندبار تو تاپیک ها خوندم دربارش.خودم کارشناسی مدیریت دولت ...

قبل از بچه شاغل بودم اما غیردولتی.ولی معلمی واقعا حس خوبی بهم میده.گاهی میگم کاش همون ۱۸ ۱۹سالگی بجای دانشگاه و رشته ی مدیریت میرفتم تربیت معلم

بخون چه اشکال داره من الان ۳۵ سالمه اوایل که شوهرم اجازه نداد اگه از الان خوب بخونیم میتونیم قبول بش ...

حالا منو همسرم جفتمون علاقه ای به کار کردن خانوم بعد از تاهل نداشتیم.واقعا هم سخته.ولی معلمی خیلی فرق داره.اگه زمان کنکور فکر الان رو داشتم و البته معلمی جایگاه الان رو داشت بی شک اونو دنبال میکردم.اون زمان مدیریت خیلی باارزش تر بود حیف بود اونو که آوردم بذارم برم تربیت معلم 

بخون چه اشکال داره من الان ۳۵ سالمه اوایل که شوهرم اجازه نداد اگه از الان خوب بخونیم میتونیم قبول بش ...

چه سایتی برم اطلاعات دقیق بهم بده.از شروطش تا منابع و زمان کنکورش؟