2777
2789
اره حتی بیشتر از چیزایی که گفتی

واو 

خوبع... بیشترش نصیبش بشه)) 

ولی بنظرت حالش با اینا خوبه؟ .. خوشبختی یعنی حال خوب.. تو میتونی با چیزایی ک داری، حال خودتو خوب کنی.... اینجوری خوشبخت ترین آدم میشی...

در پناه خدا) 

بی غصه که نیستم ولی در مجموع از زندگیی که واسه خودم ساختم راضیم

دیروز که از دور داشتم میومدم پسر کوچولوم تو کوچه منو دید دوید مامان جونی مامان جونی

دخترم با چادر مشکی ولباسامحرمی بغلم کرد گفت موکبم خوشگل شده یه میز ویه سیتنی شربت تو کوچه 

وقتی رفتم تو خونه کوچیکی که خودمون ساختیم و گلدوناش لب تاقچه حیاطه شوهرم خسته از سرکار اومده بود داشت مرغ تیکه میکرد گفت بهههه خوش اومدی عزیزم دیدم نه بابا خیلی چیزای خوبم تو زندگی دارم که وقتی دور میشم بهتر میبینمشون

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣مشکل اینه که من هیییچی ندارم

ببین من یبار ی اتفاقی واسه چشمم افتاد 

خیلیییییی میترسیدممممم 

همش با خودم میگفتم من حاضرم تا آخر عمر گداااا باشم ، خونواده نداشتم باشممممم هیچی نداشتم باشم ولی چشمام درست بشهههه 

انقد نذر و نیاز و دعا..... 

البته تا وقتی تو شرایطش نباشی نمی‌فهمی... باید درم کنی اگه تا آخر عمر دیگه چشم جایی رو نبینه چ حسی داره.... یا اینکه ی چیزی ک اصن ب حساب نمیاد!!!! از دست دادن حافظه) میدونی اگه خدایی نکرده ی مشکل کوچولو واسه حافظه پیش بیاد، زندگی آدم چقد سخته؟؟؟؟ اصن ن پول ن خونواده ن ماشین ن خونه اصن هیچی اهمیت نداره واست 

حاضری همه چیزو بخاطرش بدی بره.... 

ببخشید خیلی طولانی شد 🤣💔