2777
2789

امروز یه اتفاق عجیبی برای من افتاد یکی الکی به پدرم پیام داد که من تصادف کردم و حالم بده و بیاد دنبالم درصورتی که من سرجلسه کنکور بودم. وقتی بابام با نگرانی اومد و کنکور تموم شده بود من بهش گفتم اون شخص من نبودم و از دوستای منم نبودن و من واقعا کنکور داشتم ولی اون باور نکرد و گفت تو رفته بودی دور دور حتی به یکی از دوستات زنگ زدیم و اون تایید کرد( اون چون با زنگ مامانم از خواب بیدار شده بود نفهمید چی به چیه هی مکث میکرد)  ایناهم فک کردن تایید کرده. هرچی گفتم من داشتم کنکور میدادم و جایی نبودم که تصادف کنم. بابام خیلی ادم خوبیه هرچی بگی میگه باشه عزیزم درست میگی ولی با چشماش و حرفاش بهم فهموند چه فکری دربارم کرده. کل تایم برگشت به خونه رو داشت داستان تعریف میکرد که هیچوقت ماه پشت ابر نمیمونه. دروغگو همیشه ذهنش درگیره. دروغگو اگر دروغ سنج بهش وصل کنی بخاطر استرسش لو میره. لطفا دعا کنید باور کنن🙂

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برات دعامیکنم چون خوددمم دوسه بارمتهم شدم ولی بعدخودشون متوجه اشتباهشون شدن. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
نتایج کنکور که اومد بکوب تو صورتش :)

همونم ریدم اخه😂😂😂😂 ولی مهم اینه سرجلسه بودم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
بالاخره نتیجه کنکور که میاد میفهمه شرکت کردیمهم نباشه برات تو بالاخره گفتی چی به چیه ...

اخه تو اسباب کشی هستیم هی از مامانم میپرسم اینو کجا بزارم اینو چیکار کنم با یه حالت قهری هی میگه وای نمیدونم😐 اصلا حالم خراب شده

عزیزم کسیکه الکی اینکارو نمیکنه.قطعا یکی ازدوستات بوده.بعدهم شما مشخصه کنکور دادی.وقتی نتیجه کنکور ب ...

اونموقع مشخص میشه ولی ناراحتم الان همه هی قهر کردن

دعا کن عادی رفتار کنن توی اسباب کشی هم هستیم هزچی میگم اینارو کجا بزارم مامانم هی میگه ولم کن نمیدونم از من نپرس

اگ بابات ادم خوبی بود حرف یه غریبه رو باور نمیکرد

عزیزم اینجوری نگو 

بالاخره خانواده شک میکنن... 

ربطی به خوب یا بد بودن نداره نگران شدن حتما

More water flowed under the bridge, people changed their minds
اخه تو اسباب کشی هستیم هی از مامانم میپرسم اینو کجا بزارم اینو چیکار کنم با یه حالت قهری هی میگه وای ...

براشون دوباره توضیح بده در مورد کنکور بگو که چند تا سوال زدی و اینا 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
اگ بابات ادم خوبی بود حرف یه غریبه رو باور نمیکرد

بابام بنده خدا ناراحتی قلبی داره چون حالش بد شده بود خیلی عصبی بود