2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بیاید ببینید بابام بهم چیا گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 22 پست
عزیزم اینجوری نگو بالاخره خانواده شک میکنن... ربطی به خوب یا بد بودن نداره نگران شدن حتما

دقیقا چون ناراحتی قلبی داره از ظهر ضربان قلبش پایین نیومد

همین نیم ساعت پیش باز قرص فشار خورد

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
عزیزم اینجوری نگو بالاخره خانواده شک میکنن... ربطی به خوب یا بد بودن نداره نگران شدن حتما

واقعا به نظر منم ادم بدی نیست ساده ست .یه بار دبیرستانی بودم زنگ زدن به مامانم بیا ببین چه ابرویی برداشته دخترت مامان بیچارم با ترس و لرز اومده بود بدون اینکه صورتمو ببینه جلو مدیر و ناظم کلی حرف بارم کردم .جالبه بعدشم هیچی به مدیر و.. نگفت حتی اونقدر تلقین معلما به مامانم قوی بود تا چند روز بهم فحش میداد میخوای شوهر کنی میخوای ابروم رو ببری ابرو برداشتی😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا چون ناراحتی قلبی داره از ظهر ضربان قلبش پایین نیومدهمین نیم ساعت پیش باز قرص فشار خورد

برو همونجایی که ازمون دادی بلاخره یه سرایداری نگهبانی چیزی داره جریان رو بگو که شهادت بده خیال بابات راحت بشه

واقعا به نظر منم ادم بدی نیست ساده ست .یه بار دبیرستانی بودم زنگ زدن به مامانم بیا ببین چه ابرویی بر ...

😂😂😂وای اینم همینجوری بود هی میگفتم بابا من جلو چشم خودت از حوضه اومدم بیرون هی باز تو ماشین داستان دختری رو تعریف میکرد که دروغ گفته و چون اینقدر ذهنش درگیر بوده که لو نره حالش بده میشه و بیمارستانی شده😂😐

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
برو همونجایی که ازمون دادی بلاخره یه سرایداری نگهبانی چیزی داره جریان رو بگو که شهادت بده خیال بابات ...

اوو نه بابا. بابام که هیچوقت نمیاد همچین کاری بکنیم. اصلا نمیگه باور نکردم. همش میگه باور کردم و میدونم راست میگی. بعد هی غیرمستقیم داستان دختری رو تعریف میکنه که به خونوادش دروغ گفته و بلا سرش اومده😂😐 حالا ادم چی بگه

😂😂😂وای اینم همینجوری بود هی میگفتم بابا من جلو چشم خودت از حوضه اومدم بیرون هی باز تو ماشین داستا ...

عزیزم اذیتش نکن الان پدرات روانش بخاطرت بهم ریخته اونم تو این جامعه که پسرا دختر رو فقط برا رابطه میخوان

عزیزم اذیتش نکن الان پدرات روانش بخاطرت بهم ریخته اونم تو این جامعه که پسرا دختر رو فقط برا رابطه می ...

اخه خیلی زور داره هی میبنم همه باهام قهرن هی میخوام توضیح بدم ثابت کنم هی ذهنم درگیره چی بگم که باور کنن. یه امروز کنکور دادم خوشحال باشم اونم اینجوری حالم گرفته شد

برام دعا کن🙂❤