2777
2789
عنوان

بیاین چله زیارت عاشورا تا اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 86 پست
سلام عزیزم شبتون بخیرخوش اومدین 🤍ایتا دارین که تو گروه عضو بشین ؟

اره لینک گروهو میفرستید

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شرکت تو چله ۲ راه وجود دارهراه اول عضویت تو گروه زیارت عاشورای ایتا هست که هر روز من اعلام می‌ک ...

من یه چله زیارت علشورا دیگه هم دارم عیبی نداره؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

https://eitaa.com/joinchat/4125557599C43e1160e59بفرمائید عزیزمکپی کنین و تو ایتا برای خودتون بفرستید ...

گلم من فعلا ایتام بالا نمیاد ولی حتماااا میخام شرکت کنم اسممو بنویسید ومنو جز اون ۴۰ نفر حساب کنید 🙏

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
سلام، می تونم منم شرکت کنم؟ اسمم الهام هست، به نیت مادر شدن و صاحب فرزند شدن

سلام عزیزم شبتون بخیر

بله حتما خوش اومدین🤍

فقط شما عضو گروه ایتا هم میتونین بشین یا همینجا تگتون کنم ؟

اصلا اشکالی نداره عزیزم اگه ایتا براتون بالا نمیاداسمتون رو لطف میکنین که وارد لیست کنم ؟🤍

میشه درخاست دوستی بدید