2777
2789
عنوان

بیاین چله زیارت عاشورا تا اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 86 پست
سلام منم شرکت میکنم.بحق آقا علی اصغر ع به نیت شفای جسمی و روحیلطفا برام دعا کنید خیلی محتاجم خیلی😓� ...

سلام عزیزم شبتون بخیر

ایشالله به حق این شبای عزیز سلامتی خودتون رو به دست بیارین🤍

خیلی خوش اومدین

جسارتا اسمتون رو لطف میکنین تا وارد لیست کنم ؟ اگه خواستین میتونه مستعار هم باشه اشکالی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادم عزیزم

شرمنده گلم میشه خودتون خصوصی پیام بدین من نمیدونم از کجا پیام بدم تازه عضو شدم 😅

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
نه عزیزم مشکلی ندارههر روز که به نیت یکی از اعضا هست شما میتونین هم به نیت چله زیارت اولتون و هم به ...

پس اسمم رو بنویسید

ایتا ندارم

زهرا هستم به نیت قبولی دخترم

فقط اگه میشه اسم من نفرهای اولی باشه چون نتایج آزمون اول مرداد میاد بی نصیب نمونم😞

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

سلام عزیزم شبتون بخیربله حتما خوش اومدین🤍فقط شما عضو گروه ایتا هم میتونین بشین یا همینجا تگتون کنم ...

لطفا همینجا تگم کنین، ایتا رو ندارم، ممنون میشم، من الان باید چیکار کنم؟ شما بهم میگید و هر روز به نیابت شخصی زیارت عاشورا می خونیم؟ درسته؟ 

سلام عزیزم

اگه ظرفیت دارین منم هستم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️