نگرانم. زایمان قبلی سخت بود برام. فردا میرم بستری بشم. پس فردا زایمان.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سزارین. ولی تو قبلی خیلی خونریزی داشتم. و بچه م خیلی ناآروم بود.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
سزارین. ولی تو قبلی خیلی خونریزی داشتم. و بچه م خیلی ناآروم بود.
همیشه مثل قبل نمیشه
مامان من سر من كه بچه اولشم،میخاستن رحمشو دربیارن بس خونریزی داشته
سر بچه دوم نه،مشكلی نداشته
ان شاء اللع این یكی ارومه
خودتم خوببببب
مباركت باشه مامانی
برام دعا كن سر زایمانت
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
اینکه دیگه نه ماهت تموم شده و نتیجشو میبینی.اینکه یه عضو دیگه بهتون اضافه میشه
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
همیشه مثل قبل نمیشه مامان من سر من كه بچه اولشم،میخاستن رحمشو دربیارن بس خونریزی داشته سر بچه دوم ...
ان شاء ا... همین طوره. ممنون. اگه قابل باشم برات دعا میکنم.
اینکه دیگه نه ماهت تموم شده و نتیجشو میبینی.اینکه یه عضو دیگه بهتون اضافه میشه
بیشتر استرسه. چون اون بچه م خیلی شیطونه. و نمیدونم با این یکی کنار میاد یا نه. اما این که میبینیش واقعا هیجان انگیزه.