2777
2789

تو مطمئنی خیانت کرده یا حدس میزنی؟؟اگه فقط حدسه بزا اینکه مطمئن بشی هک کن گوشیشو ،من حقیقتش یبار شک کردم گوشیسو هک کردم تمام اطلاعات و عکس و چتاش اومد رو گوشیم ،خودشم اصلا نفهمید البته من ی هکر ماهر اینکارو انجام داد برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان ضربه رو خوردی اول خوب عزاداری هاتو بکن تو دلتدجمع نکن بعد ولی خودتو جمع کن و قوی باش پسرت ...

خیلی سخته گفتنش اسونه نمیتونم حضورش و تحمل کنم ولی پسرم خیلی وابسته پسرشه

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
دارم اتیش میگیرم چجوری اروم شم

خواهرم بهیچکس جزمن نگفت خیانت شوهرشو،میخواست طلتق بگیره شوهرش از ترس آبروش گفت هرکاری بگی میکنم خونه ماشین همه چیز زدبنام خواهرم الان از خودش هیچی نداره یه مرد توسری خوری شده،قبلنا توجمع هرچی بدهنش میومد به خواهرم میزد ولی حالا..😁

تو مطمئنی خیانت کرده یا حدس میزنی؟؟اگه فقط حدسه بزا اینکه مطمئن بشی هک کن گوشیشو ،من حقیقتش یبار شک ...

پسرم اومد گفت مامان بابا به یه خانومه پیام داد گوشی و برداشتم دیدم بله 

خیلی سخته گفتنش اسونه نمیتونم حضورش و تحمل کنم ولی پسرم خیلی وابسته پسرشه

آره من اصلا نمیتونم تصور کنم اگه پیش بیاد عکس العملم چیه فقط خدا به دلت صبر بده 

ذکر یا صابر زیاد بگو 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خواهرم بهیچکس جزمن نگفت خیانت شوهرشو،میخواست طلتق بگیره شوهرش از ترس آبروش گفت هرکاری بگی میکنم خونه ...

ولی بیشتر مردا وقیحن میگن کم گذاشتی و فلان

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خواهرم بهیچکس جزمن نگفت خیانت شوهرشو،میخواست طلتق بگیره شوهرش از ترس آبروش گفت هرکاری بگی میکنم خونه ...

این بیشعور طلب کارم هست میگه خوشگلم خوش هیکلم طرفدار زیاد دارم من یه لحظه لغزیدم

پسرم اومد گفت مامان بابا به یه خانومه پیام داد گوشی و برداشتم دیدم بله

تو که تمام پیاما رو ندیدی شاید چیز سطحی باشه ،شاید عمقی ،اگه میخای مطمئن بشی از عمق فاجعه گوشیشو هک کن شاید داری سخت میگیری و واقعا چیزی نیس ،اگه 

آره من اصلا نمیتونم تصور کنم اگه پیش بیاد عکس العملم چیه فقط خدا به دلت صبر بده ذکر یا صابر زیاد بگو

دلم مرگ میخاد فقط خیلی عاشقش بودم براش میوه اسلایس میکردم ببره سرکار خیلی ارزش قائل بودم براش

تو که تمام پیاما رو ندیدی شاید چیز سطحی باشه ،شاید عمقی ،اگه میخای مطمئن بشی از عمق فاجعه گوشیشو هک ...

چجوری هک کنم ؟ پیام هایی که پاک کرده هم میشه دید؟

دلم مرگ میخاد فقط خیلی عاشقش بودم براش میوه اسلایس میکردم ببره سرکار خیلی ارزش قائل بودم براش

😔😔

چجوری هک کنم ؟ پیام هایی که پاک کرده هم میشه دید؟

والا من چن ماه پیش ی شکی ب جونم افتاد ،ی هکر برام اینکارو کرد ،خدایی کارشم تمیز بود چون اصلا شوهرم نفهمیدکه گوشیش هک شده ،حقیقتش د اینو نمیدونم پیامای پاک شده رو هم میشه یا ن 

ولی شماره طرفو دارم اگه بخای میدمت خودت ازش بپرس  ببین میشه یا ن ،شتید بتونه

چیکار کردی اروم شدی موقع رابطه ازش چندشم میشه دوس دارم بزنمش

منم این شرایط رو داشتم

فقط صبر کردم و توکل به خدا

انداره من اذیت نشدی مطمئنم  

صبر کن اگه میخوای خدا کمکت کنه مقابله به مثل نکن مبادا خیانت کنی 

من دو تا بچه دارم 

الان همسرم دست و پام رو میبوسه