تو مطمئنی خیانت کرده یا حدس میزنی؟؟اگه فقط حدسه بزا اینکه مطمئن بشی هک کن گوشیشو ،من حقیقتش یبار شک کردم گوشیسو هک کردم تمام اطلاعات و عکس و چتاش اومد رو گوشیم ،خودشم اصلا نفهمید البته من ی هکر ماهر اینکارو انجام داد برام
خیلی سخته گفتنش اسونه نمیتونم حضورش و تحمل کنم ولی پسرم خیلی وابسته پسرشه
آره من اصلا نمیتونم تصور کنم اگه پیش بیاد عکس العملم چیه فقط خدا به دلت صبر بده
ذکر یا صابر زیاد بگو
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دلم مرگ میخاد فقط خیلی عاشقش بودم براش میوه اسلایس میکردم ببره سرکار خیلی ارزش قائل بودم براش
😔😔
والا من چن ماه پیش ی شکی ب جونم افتاد ،ی هکر برام اینکارو کرد ،خدایی کارشم تمیز بود چون اصلا شوهرم نفهمیدکه گوشیش هک شده ،حقیقتش د اینو نمیدونم پیامای پاک شده رو هم میشه یا ن
ولی شماره طرفو دارم اگه بخای میدمت خودت ازش بپرس ببین میشه یا ن ،شتید بتونه