2777
2789

اولش اصللاااا رو نمیداد بهم هی میگفت خودتو معرفی کن ...سرد برخورد میکرد اینا بعدش فهمید من کیم خیلی تحویلم گرفت باهام خیلی خوب حرف زد 

بنظرتون دوسم داره اوونممم؟؟ ولی من خیلی استرس دارم نمیدونم چرا 

چجوری دیگه ببینمش  با چه رووویییییی

خیلی ذوق زده امممممم 

البته هنوز هیچی نگفته که از من خوشش میاد یا نه  میخوام نظر شمارو بدونم بنظرتون دوسم داره یا از من خوشش میاد؟ 

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طولانی نباشه در خدمتم. 🙏🙏

ممنون

اگه به کسی که یه زمانی همو دوست داشتیم ولی به خاطر مسائل مالی بهم خورده بینمون بگم که هنوز دوسش دارم بازم اشتباهه به نظرتون؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

مشکل مالی از طرف مقابل بوده و شما قبول نکردید؟؟

هردو طرف هیچ کدوم توانایی ازدواج نداشتیم به خاطر شرایط مالی تو اون برهه ای که همو دوست داشتیم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

هردو طرف هیچ کدوم توانایی ازدواج نداشتیم به خاطر شرایط مالی تو اون برهه ای که همو دوست داشتیم

نمیتونم راهنمایی کنم، چون چیزی نمیدونم از طرف مقابل. ممکن گمراه بشید. معذرت میخام🙏🙏

نمیتونم راهنمایی کنم، چون چیزی نمیدونم از طرف مقابل. ممکن گمراه بشید. معذرت میخام🙏🙏

درسته شاید باید با مشاور مطرحش کنم

به هر حال ممنون🙏