2777
2789

این برام ثابت شده الکی نمیگم، من زندگیم خیلی چالشا داشته وداره دارم سعی میکنم فکرم و تصاویری ک میبینم وحرفایی ک میزنم رو کنترل کنم توهرجمعی نمیرم اخرشبا تصویرسازی میکنم و میبینم ک ب خیلی چیزا رسیدم ومسائل زندگیم حل شده، جملات تاکیدی میگم یسری تمرینم انجام میدم دوره گرفتم خیلیی داره تاثیرمیزاره، بیایین افکارمون تغییربدیم زندگیمون بهترمیشه🌸🪷🪻

🕊✨🤲🏻

با اجازه اسی

https://rubika.ir/rooomhmapqosyeeemn

لطفا عضو شو و با حمایتت و انرژی پر گرمت خوشحالم کن✨

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدی من ی مدته خیلی در عذابم از نظر افکار ظاهر همه چی چیکار کنم

عزیزم حتی اگر اوضاع خوب نیس سعی کن ب چیزای مثبت فکرکنی مثلا مشکلاتت حل شده ب اون چیزی ک میخوای رسیدی اولش یکم سخته ولی راه میوفتی

🕊✨🤲🏻

من یه دوره کتاب چهار اثر فلورانس خوندم یمدت خیال بافی میکردم هیچی تاثیری ندیدم خیلیم سعی کردم لبو ز ...

عزیزم منم یمدت دوره گرفتم میگفتم چرانتیجه نداد دیدم من اصلا اونطور ک بایدعمل نمیکنم 

🕊✨🤲🏻

آره موافقم همه چیز بر اساس ذهنیت مثبت فکر کردن کار خیلی سختیه

خیلی کارکردن روذهن وکنترلش ازکارفیزیکی سختتره واسه همین خیلیا باورندارن ومیگن الکی

🕊✨🤲🏻

خیلی کارکردن روذهن وکنترلش ازکارفیزیکی سختتره واسه همین خیلیا باورندارن ومیگن الکی

می‌دونی ذهن میخاد ما رو تو منطقه امن نگه داره گاهی ک مثبت فکر میکنیم ذهن تمام تلاشش اینه با منفی بافی بیشتر دوباره برگردیم ب نقطه امنمون

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.