2777
2789
عنوان

لر بختیاری😍🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 136 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به دوستام کامل لری یاد دادممممم دوستام ترکن آنقدر باحال حرف میزنن

رفتم مدرسه دیدم ناظمشون که خانم باحالیه داشت به بچه ها میگفت شارت بشیوه . گفتم خانم فلانی چی داری میگی؟گفتش دخترت یادم داده  😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
نه😐😐لری کجاست

مزلت شر ،لکیه 

شارت شیوس هم لریه 

تقریبا یه جور شاید نفرین عامیانه ان

دخترم به ناظمشون یاد داده بود سر دخترا داد میزد میگفت شارتون بشیوه برید سر کلاس

تو باشگاهشون همکلاسیاش هم هستن وقتی یکی توپیو خراب میکنه همه با هم بهش میگن مزلت شررررر😂😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
شآرت شوشمعادل فارسیش سخته

آره یکی از دوستان پرسید معنیشو معادلی براش پیدا نکردم. فقط خودمون میدونیم چیه😂

مزلت شر ،لکیه شارت شیوس هم لریه تقریبا یه جور شاید نفرین عامیانه اندخترم به ناظمشون یاد داده بود سر ...

من لری جاهای مختلف میشنوم یه چیزی دستم میاد ولی این خیلی سخت بود😅

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃

من بختیاریم،کاشان زندگی میکنم،شوهرم کاشانیه

ی جوری به دخترم لری یاد دادم😅😅😅

دستشو میزاره رو زانوهاش موقع بلند شدن میگه هی دااااا کر سی چنت بی؟😁😁😁

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭