الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عالی😍😍به فرزندانتون زبان مادری یاد بدید بزارید بمونه واسه نسل های بعد
ماکه صحبت میکنیم بچه هام هم یاد گرفتن. کامل متوجه میشن ولی خوب نمیتونن صحبت کنن. دخترم تو مدرسه برای دوستاش کلاس آموزش زبان لکی و لری گذاشته بود چندتا لغت یادگرفته بودن تکیه کلام شاگردا ومعلما شده بود😂
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ما خرام آباد بودیم پدرمو از دست دادم بعدش عموم که قزوین بود گفت بیایید اینجا پیش خودمما هم آمدیم و ا ...
خوبه پس خیلیم غریب نیستید. ما اینجا تنهای تنهاییم. تازگیا دونفر کوهدشتی و یه نفر خرم آبادی آشنا پیدا کردیم اینقد براشون ذوق کردیم🥲 بچه هام بهشون وابسته شدن 🥹🥹🥹
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘