2777
2789
عنوان

لر بختیاری😍🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 136 پست
من لری جاهای مختلف میشنوم یه چیزی دستم میاد ولی این خیلی سخت بود😅

یاد بگیر گاهی به کارت میاد 😉 من پشت فرمون استفاده میکنم😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من بختیاریم،کاشان زندگی میکنم،شوهرم کاشانیهی جوری به دخترم لری یاد دادم😅😅😅دستشو میزاره رو زانوهاش ...

چقدر خوبه که زبانمونو حفظ میکنید😍😍

به همسر هم یاد بدید😃

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جآنم چه خوبم یاد گرفته

خیلی باحال میگه😅😅😅۵ سالشه

من خودم بختیاری اصلا حرف نمیزنم ولی تیکه کلامامونو سریع حفظ میکنه😁😁😁

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
بختیاری یکی از ایل های قوم لر قوم لر ایل های مختلفی داره

بختیاری فقط لر هست عایا

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خیر ایل های دیگری نیز داریم

ممنون

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چقدر خوبه که زبانمونو حفظ میکنید😍😍به همسر هم یاد بدید😃

دیگه تقریبا کلیپای لری رو میفهمه حرفاشونو😄

همیشه میگم به دخترم بختیاری یاد میدم بلد باشه چون مادرش بختیاریه با افتخار😍🤘

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
دیگه تقریبا کلیپای لری رو میفهمه حرفاشونو😄همیشه میگم به دخترم بختیاری یاد میدم بلد باشه چون مادرش ب ...

خیلی کار پسندیده ای میکنید😍😍

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃
رفتم مدرسه دیدم ناظمشون که خانم باحالیه داشت به بچه ها میگفت شارت بشیوه . گفتم خانم فلانی چی داری می ...

ای جونم زبون لری واقعا دلنشینه😂😍

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم