2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

46 بازدید | 6 پست

امروز پارنترم گفت یه دختره بهم پیام داده گفتم ایدیشو بده ببینم از طرف کی بوده.یکم با دختره حرف زدم گفت من حاضرم با فلانی(پارنتر من) رابطه ج هم داشته باشم ولی اون دوست دخترشو میخواد فقط.من حس کردم خودشه که داره این حرفارو میزنه.اسکرین پیام دختره رو فرستادم براش و بهش گفتم: من هیچوقت حاضر نیستم با هیچ کس رابطه داشته باشم.هیچوقت.دارم تاکید میکنم.نمیخوام بعدا بگی نگفتی.اونم گفت: خب کی رابطه خواست

الان حس بدی دارم که این موضوع رو اینقدر واضح گفتم

اگه کسی میخواد نصیحت کنه نظر نده لطفا چون نه توجه میکنم نه جواب میدم 

لایک نکن،ریپلای نکن

نمیدونم چی بگم، ولی خب دیگه پیگیراینقضیه نشو، اصن بیخیال باش

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری بدی کردم این قضیه رو گفتم؟بالاخره باید میدونست

نه خب توحقیقت گفتی، بنظرمن خوب کردی گفتی که بعدادرخواست دادیااین موضوع روکشیدوسط ج شوبدی! 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!