2777
2789

بزرگ شدن تو خانواده خیلی سختگیری که از بچگی مانتو تنمون کردن و روسری گذاشتن سرمون و اجازه لاک زدن حتی تو عروسیم نداشتیم.

الانم که نمیتونم با دوستام یه روز برم بیرون پیاده روی 

واقعا کجای دنیا یه آدم ۲۰ ساله اجازه بیرون رفتن با دوستاشو نداره . پس اصلا برا چی زندگی میکنیم؟ وقتی نمیتونیم یه روز با دوستامون بریم بیرون یه بستنی خشک و خالی بخوریم؟

تورو خدا وقتی توانایی تربیت و بزرگ کردن بچه رو ندارین به دنیاش نیارین. از همین سن میگرن عصبی گرفتم تهشم میگن چرا افسرده ای؟ چرا همش سرت تو گوشیه با بقیه اجتماعی نیستی؟

من الان دلم میخواد با دوستام برم بیرون. ۴۰ سالگی دیگه ذوقم کور شده. پس کی باید زندگی کرد؟ کی جوونی کرد؟

پسرا میتونن برن بیرون چون جوونن تازه پولم بهشون میدن 

ما چی؟ ما آدم نیستیم؟

بخدا دارم اینارو با اشک مینویسم. نمیدونم دیگه چیکار باید کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو... سر همین کارهاشون ارتباطم با خیلی از دوست‌هام قطع شد، بعد جالبه میگن چرا دوست نداری! دوست هم میره با اونی که بهش خوش بگذره، نه منی که دو دقیقه از خونه میرم بیرون ده دفعه بهم زنگ می‌زنن. 💔

میخوای یه حقیقت تلخو بگم تو این خانواده تا ۴۰ سالگیم حق هیچیو به دست نمیاری فکر نکن ۴۰ سالت بشه دیگه ...

پس چرا پسرا راحت هرجایی بخوان میرن؟

تازه هرکاریم کنن جوونن چه اشکالی داره

ولی ما حتی نمیتونیم یه تفریح سالم داشته باشیم

تهشم میگن چرا افسرده ای

الان برو خواهرتم ببر. حتما موقع ازدواج یه آدم منطقی و روشنفکر انتخاب کن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
پس چرا پسرا راحت هرجایی بخوان میرن؟تازه هرکاریم کنن جوونن چه اشکالی دارهولی ما حتی نمیتونیم یه تفریح ...

چون مغزاشون پوسیده پسر پرستن چون نمیفهمن با زندگی دخترا دارن چیکار میکنن منتظر نباش بهت اجازه بدن چون نمیدن اگه فکر کردی بهت اجازه میدن خوش خیالی هرکیم تو همچین خانواده هایی تفریح میکنه یا با ترس و لرز و دروغه یا خودش جربزه داشته حقشو گرفته

از غصه نرفتم. واقعا دیگه بعد اینهمه بحث حوصله ندارم برمذوقم کور شد

حق داری سخته. ولی بازم از هیچی بهتره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه