2777
2789

من یه عروس هلندی لوتینو دارم ک نمیدونم چند سالشه چجوری مشخص کنم چند سالشه؟

امروز رفتم واسش یه قفس گنده تریدمی ا نردبون گذاشتم توش بعد باهمدیگه هم رابطمون نسبتا خوبه

میخوام واسش جفت بخرم فقط اینکه نمیدونم نر یا ماده

چند تا پرنده فروشی بردیم یکی گفت نره یکی دیگه گفت ماده 

گفتیم اقا نخم گذاشته گفت نرم از مستی زاید تخم میزاره

حالا اینا ب کنار الان اگه جفت بخرم جفت نشن

کلا چجوری باید جفتشون کنم؟

اگر الان لونه بخرم میره تخم مستی میزاره؟

کف لونش پوشال بریزم و اینکه چ اسباب باز یهای واسش بخرم

جفت نرش چن سالش باید باشه؟

یه سوال دیگه اینکه سرلاک و خوراکی هایی ک باید ب بچه هاشون بدم چیاس یکی کمک کنه😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تا حالا بچه داری نکردم نمیدونم بابت سرلاک و اینا  

ولی جنسیت رو ببرش پیش دامپزشک

و یه سری رفتارهایشان مشخصه که دختره یا پسر رنگشون رفتارشون آروم و یا هیجانی بودن اینکه بتونه صحبت کنه

من پرورش دهنده عروس هلندی هستم گوووه خورده ک گفته نر تخم میزارهبراش ی نر مست اماده بخراساب بازی کلا ...

عه تاب چی

مرسی ممنون پس مادس؟

خب نمیتونم پیدا کنم یه نر خوب همشون بچه سالن 

از کجا بفهمم چند سالشه جوجوم؟

و اینکا مشا ک پرورش دهنده هستین خودون نر مست اماده سراغ ندارین من برم بخرم؟

تا حد امکان سخنگو ک بچه هاشم بتونن حرف بزنن

بعد چیکار کنم حرف بزنه؟

والا تا حالا بچه داری نکردم نمیدونم بابت سرلاک و اینا ولی جنسیت رو ببرش پیش دامپزشکو یه سری رفتارها ...

حرف ک نمیزنه اگر ب رفتاراش باشه ک پرندم ترن.س میشه😂

اخه تخم گذاشته 

فقط نمیدونم چن سالشه

ن

حتما ببر خودشون تشخیص میدن 

و اینکه میگن برای جوجه هاشون چکار کنی

و اینکه اونها چون ضعیف کوچیک هستن دامپزشک کلینیک پرندگان نیاز دارن...

مخصوصا ماده که تخم گذاری راحتی داشته باشه خدایی نکرده زبونم لال نمیره...

میتونه صحبت کنه؟سوت میکشه؟گاز میگیره یا بپره یا بازیگوشی کنه؟و اینکه من شنیدم تو سن دوسالگی سه سالگی ...

به نام خدا

ن

جیغ میزنه

ولی ی سوال این همش کله خودشو میپره ت ظرف میاره اب از دماغش میپاشه بیرون صدای گرفته چرا؟

معنولا گاز میگیره بازگیوش نی ارومه

این مدفوعاش بزرگ و بد بو شده ۳ تا تخم پوچ گذاش و ببخشدی ببخشدی ولی م.ق.ع.دشو میگیره بالا باز و بسته میکنه یه جیک جیک ریزی میکنه 

حرف ک نمیزنه اگر ب رفتاراش باشه ک پرندم ترن.س میشه😂اخه تخم گذاشته فقط نمیدونم چن سالشه

خوب دختره دیگه

اکثرا پسرا حرف میزنن رنگش هم ربط داره توی نت بزنی 

دخترا آروم تر هم هستن همش پف میکنن..من طوطی نرم همش میرقصه آواز میخونه بعضی اوقات اینقدر میرقصه خسته میشه کف هال میخوابه برعکس اون یکی فقط واسه غذا پا میشه یه تکونی میده به خودش همش تپلی نشسته یه گوشه خدا خیلی کیوته    

پناه بر خداااا نر تخم بزاره یارو خواسته ضایع نشه یه چیز گفته😭😂😂😂مادست دیگه ،یه جفت نر براش بگیر ...

چجوری خودشون غدا میدن با چی خب

اخه جفت نر پیدا نیمکنم ماتسفانه اون ک گفت نره ماده داد اینم میگه نر تخم میزاره

بعدم من سنشو نیمدونم نر باید بزرگتر باشه مثل اینکه