2777
2789
عنوان

میشه قبول شدگان آموزش پرورش بیان

143 بازدید | 10 پست

دوستان میشه از کتابهایی که خوندین از چه موسسه ای استفاده کردین ...برنامه مطالعه تو چطور بود ...چیا رو چطور خوندین 

خداخیرتون بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کتبی قبول شدم. هنوز مصاحبه اینام تموم نشده

من منابع اصلی خوندم روزای آخر ۵ تا کتاب مونده بود خلاصه های نوین استخدام خوندم

تا آذر خیلی وقت داری به نظرم منبع اصلی بخون چون پکیجا کامل پوشش نمیدن و یه برنامه بریز دوماه مونده به آزمون یبار دیگه دوره کنی 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
من کتبی قبول شدم. هنوز مصاحبه اینام تموم نشدهمن منابع اصلی خوندم روزای آخر ۵ تا کتاب مونده بود خلاصه ...

چه عالی عزیزم مرسی از راهنماییت 

از همین فردا انشاالله شروع میکنم .

من کتبی قبول شدم. هنوز مصاحبه اینام تموم نشدهمن منابع اصلی خوندم روزای آخر ۵ تا کتاب مونده بود خلاصه ...

اخرش متوجه شدم، برم خلاصه نوین بخونم یا منابع اصلی؟؟ منابع اصلی حجمشون زیاده، من صفر صفرم، نمیتونم منابع اصلی رو بخونم. 

اخرش متوجه شدم، برم خلاصه نوین بخونم یا منابع اصلی؟؟ منابع اصلی حجمشون زیاده، من صفر صفرم، نمیتونم م ...

منم صفر صفر بودم. ۳ماه مونده به آزمون شروع کردم ۴۳تا کتاب بود .۹۵ درصدشو منبع اصلی خوندم. 

پکیج ها خلاصه هستن برا مواقعی که زمان کم داری خوبن منم اون آخرا وقت کم داشتم ۵ تا کتاب از پکیج خوندم که درصداشم جالب نشد توی آزمون. نظر شخصی من اینه که از الان شروع کن منبع اصلی بخون مخصوصا دروس اختصاصی مثل روش تدرس و سنجش و اختلالات و... چون کتابای سنگینی هستن و با مثالا و توضیحات کتاب مطلب برات جا میفته.

نوین استخدام یا هر موسسه دیگه تحقیق کن و بخر. من صرفا چون نزدیک آزمون بود و خواهرم نوین استخدام داشت ازش گرفتم و خوندم 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.