2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

حتی اگه مشرک باشن باید بهشون خوبی کرد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

به این شماره ‏‪ 30009640‬‏پیامک بده بپرس سوالات شرعی رو جواب میدن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

فکر کنم حرف بزنیم تعلیق میشیم 😐😐 من که از بابام دلخورم 

بخوام چیزی بگم شوت میشم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بله 

ولی من توی این سن انواع بیماری های جسمی و روحی رو چشیدم 

دیگه واقعا کم آوردم .یه وقت هابی خود پدر و مادر باعث گناه ما میشن 

بخدا هم دنیا هم آخرت ما رو خراب کردن 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
نه تو قرآن نوشته همه جوره باید به والدین احترام گذاشت هرچقدرم بد باشن مگر اینکه مشرک باشن

مطمئنی ؟

فکر می کنم فقط در صورت مشرک بودن میشه ازشون اطاعت نکرد 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من پدرم فرشته بود نیکی کردم بهشون !

مادر که هنوز هست یه عفریته به تمام معناست !

جز بدی به منو خواهرام کاری نکرد ! فکرشو بکن خواهر بیچارم حامله بود این چند روزه انقد ازش پتو شست بچش سقط شد !

خوب کجای دین خدا فرموده باید به همچین آشغالی احترام بزاریم!؟

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .