2777
2789
عنوان

ارشدبدون کنکور

66 بازدید | 14 پست

سلام من خیلی دوس دارم درسمو ادامه بدم ولی با اوضاع متاهلی وداشتن یه پسرشیطون نمیتونم کنکور بدم کسی هست راهنماییم کنه راهی هست بدون کنکور من ارشدم بگیرم؟

اگه معدلت بالاست و جزو ۳ نفر اول ورودی کارشناسیتون بودی بله

اگرم نه کار سختی نیست فوقش کنکور الکی بده برو غیرانتفاعی یا پیام نور

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

پیام نور

من خودمم شرایط شما رو دارم و دارم بهش فکر میکنم. 

البته ترجیحم دولتی هست 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه معدلت بالاست و جزو ۳ نفر اول ورودی کارشناسیتون بودی بلهاگرم نه کار سختی نیست فوقش کنکور الکی بده ...

نه معدلم بالا نیست

واقعا اگه الکی کنکور بدم میتونم پیام نور یاغیرانتفاعی برم آخه قبلا خیلی سخت بود  ده سال پیش رو میگم

نه معدلم بالا نیستواقعا اگه الکی کنکور بدم میتونم پیام نور یاغیرانتفاعی برم آخه قبلا خیلی سخت بود د ...

الان تعداد دانشگاها خیلی زیاد شده عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نه معدلم بالا نیستواقعا اگه الکی کنکور بدم میتونم پیام نور یاغیرانتفاعی برم آخه قبلا خیلی سخت بود د ...

دوباره کنکور بده.

نسبت به قبلا ازمون ارشد قبولش راحت تر شده. دوست من فیزیک بود با یه پنجاه درصد زبان و بیست و پنج درصد درس تخصصیش بهشتی قبول شد.

زبان رو فقط بخون مطمعن باش قبول میشی

کی زمانش بود چجوری میشه بیشترتوضیح بدی خیلی ساله ازکنکور ودانشگاه بی خبرم اطلاعاتم بروز نیست

کنکورش که اسفند ماه بود 

نتایجم اواسط تیر اعلائم شد

ارشد بدون کنکورم آزاد میتونی به صورت استعدادان درخشان شرکت کنی که اونم زمانش همون تیر بعد اعلائم نتایج بود که میشد انتخاب کرد الان انتخاب رشته ها رو انجام دادن همه منتطر نتایج نهایی قبولین.

شما میتونین سال بعد شرکت کنید از اواخر آذر ماه پیگیر باشید زمان ثبت نام کنکور کی هست اگه هم که میخواین بدون کنکور برید آزاد هم گفتم کی میشه ثبت نام کرد "همون موقع که نتایج کنکور اعلائم میشه میتونید ارشد بدون کنکورم ثبت نام کنید"

یعنی وقتی نتایج اعلام میشه ثبت نام کنم؟

بله زمان ثبت نام آزاد ارشد بدون کنکور همزمان با اعلائم نتایج کنکور ارشد که یه هفته وقت ثبت نام داره میتونید شهرای که دوست دارید رو انتخاب کنید.

ولی متاسفانه زمانش برای امسال دیگه تموم شده شما سال بعد میتونید ثبت نام کنید یا اگه واحدی ورودی بهمن بگیر اون موقع هم میتونید که در اون باره اطلاعی من ندارم باید به واحد مورد نظرتون مراجعه کنید حضوری بپرسید.