2777
2789
عنوان

بچهااا کتاب جن 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه پیدا کردی به منم خبر بده. ولی کلا بهتره از این علوم دوری کنی . و یا تحت نظر استاد علوم غریبه بخو ...

پیدا کردم 

به طور خلاصه بگم ،بعد از قضایایی که در کما تجربه کرد و برگشت و خوب شد ، مدتی بعد متوجه حضور جنیان توی خونش میشه ، کم کم باهاش ارتباط برقرار میکنن و بهش میگه که جن خوبه و حتی صبح ها پشت سرش نماز میخونه ،این داستان ادامه پیدا می‌کنه و باهم دوست میشن ، به بهانه اینکه خدا تورو خیلی دوست داره و آدم پاکی هستی ، و یک سری مسائل و راز ها رو درباره دنیا و جنیان و... رو بهش میگه و یه سری قدرت هایی رو به اون شخص میده ،قدت هایی خیلی عجیب که اگه اینجا بگم طولانی میشه ، فقط اون جن گاهی اوقات ازش میخواد که توی یه کار خیری کمکش کنه ،مثلا فلانی رو با فلانی آشنا کنه و ادامه پیدا می‌کنه تا سر یکی از کارها اون فرد متوجه میشه که اون جن مسلمان نیست و کافره

پیدا کردم به طور خلاصه بگم ،بعد از قضایایی که در کما تجربه کرد و برگشت و خوب شد ، مدتی بعد متوجه حضو ...

پاشونو به زندگیت باز نکن خیری توش نیست ما انسانهاشناختی از این موجودات نداریم مستند حلقه عرفان رو حتما دانلود کن ببین 

اینایی میگین تجربشو دارین یکم توضیح بدین لطفا

اولش میگی وای چ باحاله هی بیشتر پیگیر میشی چند وقت که بگذره بیشتر جذبشون میکنی به خودت. استرس هایی یهویی میگیری شبا ممکنه صدا بشنوی این وسطا اتفاقایی هم میفته فکر میکنی توهمه