2777
2789
عنوان

بچهااا کتاب جن 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 52 پست

با یکی اشنا بودم توی این کار بود البته استاد نبود اخریا برا اینکه راحت زندگی کنه رو اورده بود به مواد وقتایی که حالش خوب بود میگفت هیچ هیچ احدی حتی فرشته ها اجازه رفتن از یه حدی رو ندارین اینایی که موکل دارن ارواح شیطاین خبیث که قدرت کمتری دارن و راحت گرفتار میشن رو اسیر و احضار میکنن تازه باز هم باید بهشون یه چیزی بدن تا به حرفشون گوش کنن برای همینه که بعد از یه مدت کسی که موکل گرفته هی براش بد بیاری و نحسی پشت سر هم میاد.

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی از این بد تر نیست که انسانی که اشرف مخلوقاته و و ملایکه و جن براش سجده کردند بیاد چله بگیره ک ...

نه این طورا هم که میگین نیستش

بستگی داره موکل خوب داشته باشید یا بد

مثلا پری سیاه خوبه ، پری سفید بد اخر سرم میزنه میکشتت

بستگی داره چی بیاد سمتت

نه این طورا هم که میگین نیستشبستگی داره موکل خوب داشته باشید یا بدمثلا پری سیاه خوبه ، پری سفید بد ا ...

واا چرا میکشه 😐چجوری اصن مگه میشه 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
پیدا کردم به طور خلاصه بگم ،بعد از قضایایی که در کما تجربه کرد و برگشت و خوب شد ، مدتی بعد متوجه حضو ...

بر عکس من این کتابو همین هفته از کتابخونه گرفتم ، سه داستان هست بر اساس واقعیت هنوز داستان اول رو خوندم واقعا جالبه