2777
2789
عنوان

کسایی که تو بارداری لکه بینی داشتن

410 بازدید | 18 پست

من هفته ۵هستم ۴روزه افتادم لکه بینی

دکتر سنو کرد گفت تو رحم میبینم بچه رو 

دکتر شیاف پروژسترون۴۰۰نوشت شبی ۱دونه دوشب استفاده کردم هیچ فرقی نکرده دارم از نگرانی میمیرم چیکار کردین لکه بینیتون قطع شد

عکسشم میذارم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ قه وه ای اصلا خون نیست بازم خطرناکه؟

عکستو نگاه نکردم خودم باردارم حالم بد میشه ولی رنگ قهوه ای همون لکه بینیه دیگه. باید تا میتونی استراحت کنی و شیاف بزارب

و خدایی که در این نزدیکیست 
عکستو نگاه نکردم خودم باردارم حالم بد میشه ولی رنگ قهوه ای همون لکه بینیه دیگه. باید تا میتونی استرا ...

شباف شبی ۱دونه دکتر گفت بزار

خداحفظش کنه براتبرام دعاکن

هیچی نمیشه نگران نباش من از ۶ هفتگی دقیقا خونریزیم شروع شد هرروز اندازه یه سکه خون قهوه‌ایی می‌ریخت، تو هفته ۶ سونو دادم فقط ساک بارداری تشکیل شده بود خبری غز بچه نبود بعدش هفته ۱۰ سونو دادم قلبش اینا تشکیل شده بود...

تا دوماهگی هم خونریزی داشتم، بعضی وقتا قطع میشد دو سه روز بعدش دوباره میدیدم خونریزی کردم، تا چیز سنگین بلند میکردم یا پیاده روی میکردم یا با همسرم بحثم میشد میوفتادم به خونریزی...

الان ۶ ماهمه بچمم خداروشکر سالمه و خونریزی ندارم

من باردارم منتها هماتوم دارم لخته های خونی دفع می کنم که خداروشکر به جنین کاری نداره البته من جنینم تو 6 هفته مونده که باید 8رهفته باشه

خدایا برای من هم مادر باش هم پدر 

هیچی نمیشه نگران نباش من از ۶ هفتگی دقیقا خونریزیم شروع شد هرروز اندازه یه سکه خون قهوه‌ایی می‌ریخت، ...

خداروشکر عزیزم

ایشالله به سلامتی بغلش کنی

من بخاطرهمین لکه بینی به کسی نگفتم باردارم هیچکس نمیدونه

برای امام حسین نذر غذا داریم امروز زنگ زدن برم کمک 

نمیدونم واقعا چیکار کنم

من باردارم منتها هماتوم دارم لخته های خونی دفع می کنم که خداروشکر به جنین کاری نداره البته من جنینم ...

برای منم ۲هفته کوچیک تره

خداروشکر عزیزمایشالله به سلامتی بغلش کنیمن بخاطرهمین لکه بینی به کسی نگفتم باردارم هیچکس نمیدونهبرای ...

انشالله هردوتامون بچه هامون بغل بگیریم خواهر جان

خدایا برای من هم مادر باش هم پدر