2777
2789

دیروز پارچه فروشی عوضی  کارتمو برد بیرون جا ابر بانک  ک کارت ب کارت کنه  نگو دستگاه کارتخوانش    خراب بوده وقتی امد گفت  از عابر بانک  کناری    انتقال دادم  یه پنج دقیقه لفت داد 

تو پارجه فروشی   اصلا حواسم نبود رمزو گرفت رفت برگشتم دیدم نیست همکترش گفت رفته کنار انتقال بده دستگاه خرابه اعصابم بهم ریخت  تو کارت  ۱۰۰ میلیون پول  کارت شوهرم هم بود     جرعت ک بگم ب شوهرم ندارم   حق داره   میگه  چرا کارتو  دادی برد  و ۰۰۰   الانم ده بار ب بهانهای مختلف زنگ زدم میگم چقدر کشیدم  و ۰۰۰   چی ی نگفته  میترسم یارو رمز دوم تغییر بده عکس گرفته باشه از کارت  یعنی خونم خشک شده از دیروز   ش هرم نیس شهر دیگس     بگم روانی میشه باز دعوامون میشه  اخه  دقیقا دوماه پبش  ک خودش مقصر بود حسابشو هک کرده  بودن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز دوم تغییر دادن مراحلش نیاز ب  شماره و گوشی شما داره پس نگران رمز دوم نباش

اما اینکه کار دیگه ای بشه با کارت انجام داد رو نمیدونم

برای اطمینان بیشتر اگه موبایل بانک داری کارتت رو غیر فعال کن تا فردا بری بانک عوضش کنی