2777
2789
عنوان

با شوهر خودخواه چی کار کنم

334 بازدید | 16 پست

شوهرم خودخواهه هر جا خودش می خواد من باید باهاش برم هر جا من دلم می خواد برم منو نمی بره .یا نمی ذاره برم .

مثلا نمیاد بریم دیدن خانواده ام دیگه خیلی لطف کنه تنها با قطار باید برم آخه شهر دیگه ای هستند ولی منو با زور می بره خونه خانوادش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخاستم تاپیک بزنم ولی اگه پدر دختر و بزور شوهر بده و اون دختر میلی به اون پسر نداشته باشه و پدر اجازه طلاق نده و دختر با پسر اصلا رابطه جنسی نداشته باشند گناهش گردن کیه؟؟؟؟

شاید که خدا اینجوری خواسته

اسی یه سوال بی ربط به موضوعات....چقد فاصله داری تا شهر مادرت و اینکه چندماه یه بار میری .... آخه خودمم مثل توام 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من حوصله دعوا ندارم ،دعوا راه می اندازه خیلی افسرده شدم

دعوا نکن یه کلمه حرفتو محترمانه بزن روش ام وایسا بحثم نکن خودش خسته میشه

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

نخاستم تاپیک بزنم ولی اگه پدر دختر و بزور شوهر بده و اون دختر میلی به اون پسر نداشته باشه و پدر اجاز ...

اجازه طلاق دست پدر نیست .

کسی رو با زور نمیشه شوهر داد چون در نهایت دختر باید بله رو بگه 

پس مسئولیتش با خود دختره .

اجازه طلاق دست پدر نیست .کسی رو با زور نمیشه شوهر داد چون در نهایت دختر باید بله رو بگه پس مسئولیتش ...

وقتی دختره ۱۴ سالشه و هنوز دست چپ و راست و تشخیص نمیده نه پشتوانه مالی داره و پدر هم میگه برگشتی به خونه من در کار نیست 

شاید که خدا اینجوری خواسته

حرفم رو ممکنه خیلیا قبول نداشته باشن. ولی تنها چیزی که تو مشکلاتم با همسرم اون رو سر عقل آورد مقابله به مثل بود 

هر موقع هرکاری کرد خوشایندم نبود و اون هم بحث و حرف منطقی رو نمیپذیرفت، عینش رو در مقابلش انجام دادم تا بفهمه چقدر بده. البته باز هم به شناختت  از همسرت و اینکه مطمین باشی شرایطت بدتر نشه بستگی داره!